Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0 (video)

Ήττα με 1-0 για τoν Πλατανιά στο Περιστέρι, από τον -πιο έτοιμο και με περισσότερα επίσημα παιχνίδια- Ατρόμητο Αθηνών, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2014-15.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 20′ ο Παπάζογλου με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γιαννούλη, κόντρα στη ροή του αγώνα καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή Χανιώτικη ομάδα δεν είχε απειληθεί.

Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι, σε σουτ του Ναπολεόνι στο 59′ και σε χαμένο πέναλτι του Τάτου στο 90′. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε τα τελευταία λεπτά ο Πλατανιάς εξαιτίας της αποβολής του Ζουμπουλάκη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88ο λεπτό.

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Γιαννούλης, Νάστος και Δημούτσος από τον Ατρόμητο Αθηνών και ο Μαχαμάτ από τον Πλατανιά. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος Αθηνών (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Γιανούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (67′ Γεωργίου), Ναπολεόνι (74′ Τάτος), Καραμάνος (85′ Λαζαρίδης), Παπάζογλου.

Στον πάγκο: Γκορμπούνοφ, Κούρος, Μπάλλας, Φάμπιο.

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Αγκιλέρα, Δημήτρης (81′ Τόρες), Νέπλιακ (71′ Ζουμπουλάκης), Μαχαμάτ, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Τσουράκης (71′ Μπεριάν), Ναζλίδης.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Ιτούα, Τέτε, Τσοντάκης.

Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Ε.Π.Σ. Αρκαδίας)
Α' βοηθός διαιτητή: Δήμος Αναστόπουλος (Ε.Π.Σ. Αρκαδίας)
Β' βοηθός διαιτητή: Τρύφων Πετρόπουλος (Ε.Π.Σ. Αρκαδίας)
4ος διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ε.Π.Σ. Ηλείας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου