Τάλως: Δωρεάν μαθήματα ποδηλασίας

Ο Π.Ο. Τάλως ενημέρωσε ότι συνεχίζεται η λειτουργία της Σχολής Ποδηλασίας με δωρεάν μαθήματα γνωριμίας για ένα μήνα, για αγόρια και κορίτσια άνω των 7 ετών.

Σκοπός της Σχολής είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά αυτής της ηλικίας να αθληθούν σωστά, χτίζοντας ένα υγιές σώμα, παράλληλα με την ανάπτυξη του μυαλού, μαθαίνοντας τους να είναι ηθικά, ευπρεπή και χρήσιμα στην αυριανή κοινωνία.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν παρατήρηση - σύσταση του ποδηλάτου, σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, εκμάθηση τεχνικής οδήγησης σε χώμα και άσφαλτο, ανάπτυξη φυσικής κατάστασης, αντοχής, δύναμης και πολλά άλλα.

Νέα τμήματα ξεκινούν κάθε Δευτέρα για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Τα δωρεάν μαθήματα για τα νέα μέλη πραγματοποιούνται κάθε:

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή
09:30 (πρωί) - πάρκο Αγίων Αποστόλων

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή
09:00 (πρωί) - Πολυτεχνείο Κρήτης

Παράλληλα συνεχίζονται και τα προγράμματα για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Τα μαθήματα διδάσκουν οι έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής - προπονητές ποδηλασίας (παλιοί πρωταθλητές δρόμου και Μ.Τ.Β.) Παναγιώτης Μαρεντάκης, Γιάννης Φραγκιουδάκης και Κώστας Ορφανουδάκης. Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα:

* 6944426205
* 6934873298
* 6944444739
* 2821072555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου