Run Greece: Τρέχει και ο Μαχλάς

Ο Νίκος Μαχλάς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Κρητικού αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, ο ποδοσφαιριστής, με διεθνή λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο, χρυσό παπούτσι ως πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη αλλά και πρόεδρος πριν από λίγα χρόνια του ΟΦΗ, πήρε την απόφαση να πάρει μέρος στο «Run Greece», που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Ο Μαχλάς θα τρέξει στα 10χλμ του Run Greece, που θα γίνει την Κυριακή και διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Ο αριθμός των δρομέων που έχουν δηλώσει πως θα πάρουν μέρος στον αγώνα αυξάνεται καθημερινά.

Ήδη οι εγγραφές έφτασαν τις 2.180, αφού σε μία ημέρα έκαναν εγγραφή 150 δρομείς και φυσικά εάν συνεχιστεί ο αριθμός εγγραφών με αυτό τον ρυθμό, πιστεύεται ότι μέχρι το Σάββατο τελευταία ημέρα εγγραφών θα εξαντληθούν οι αριθμοί συμμετοχής των αθλητών που είναι συνολικά 2.700.

Όλοι οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή θα πρέπει να περάσουν το Σάββατο 26 Απριλίου από το Παγκρήτιο Στάδιο - Θύρα 1, (10:00 - 20:00) για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και τα αντίστοιχα αναμνηστικά (μπλουζάκι κλπ).

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την Κυριακή το πρωί πριν από τους αγώνες δεν θα γίνονται εγγραφές και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου