Πουλιδάκης: Πολύ καλή η διοργάνωση του "Duke 2013"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα ased.gr έκαναν οι προπονητές των ομάδων που πήραν μέρος στο τουρνουά handball "Duke 2013" που διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά ο ΑΣΕΔ. Ανάμεσά τους και ο προπονητής των παμπαίδων του Γ.Σ. Χανίων, Δημήτρης Πουλιδά- κης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Η διοργάνωση του τουρνουά ήταν πολύ καλή. Για να βελτιωθεί το μόνο που πρέπει να προσεχθεί είναι το θέμα της διαιτησίας. Σε αυτές τις ηλικίες χτίζονται οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν το χάντμπολ στην Ελλάδα.

Άρα οι διαιτησίες θα πρέπει να είναι όσο ποιο τέλειες και επαγγελματικές γίνεται. Δεν είναι τα παιδιά σχολείο για διαιτητές αλλά το αντίθετο. Το επίπεδο του τουρνουά δεν ήταν τόσο υψηλό όσο τις προηγούμενες χρονιές. Ο αγώνας που ξεχώρισα ήταν το Δούκας – Χανιά 28–28.

Από τους αθλητές ξεχώρισα τον πίβοτ του Πανελληνίου, Τσακουρίδη Χριστόφορο. Ευχαριστώντας σας για την ευκαιρία που δίνετε στα παιδιά του συλλόγου μας να παίξουν επίσημα παιχνίδια δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι οι στόχοι της ομάδας μας εκπλη- ρώθηκαν απόλυτα.

Εύχομαι να σταματήσουμε να κοιτάμε το Χάντμπολ σαν μέσο ατομικής προβολής και προσωπικού οφέλους αλλά να δουλεύουμε για το Χάντμπολ.

Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αν δεν υπάρχει χάντμπολ όφελος δεν θα έχει κανείς. Για να πάμε μπροστά ο μόνος τρόπος είναι να πάμε πίσω και να πάρουμε φόρα. Ευχαριστώ Θερμά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου