Ανακοίνωση του "Φάρου" για την βράβευση Καραγκούνη

Ο Γαλανόλευκος Φάρος και ο Δήμος Χανιών τίμησαν τον 35χρονο αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας, Γιώργο Καραγκούνη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Χανίων το πρωί της Τετάρτης 4 Ιουλίου.

Τις 120 συμμετοχές με τη γαλανόλευκη έφτασε ο Γιώργος Καραγκούνης και με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και την γενικότερη προσφορά του επί σειρά ετών με το εθνόσημο, τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Χανιών και τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου, ο Γιώργος Καραγκούνης.

Μάλιστα, στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τόνισε μεταξύ άλλων, πως «αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη Δημοτική Αρχή η παρουσία του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας στα Χανιά, ειδικά σήμερα, καθώς, ακριβώς πριν από οκτώ χρόνια, η Ελληνική Ομάδα Ποδοσφαίρου είχε κατακτήσει το EURO, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες».

Ο κ. Σκουλάκης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του Γιώργου Καραγκούνη στο ποδόσφαιρο ενώ του προσέφερε μία αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου Χανίων, ευχαριστώντας τον παράλληλα διότι επέλεξε τα Χανιά για τις διακοπές του.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την υποδοχή που του επιφύλαξε αλλά και τους Χανιώτες που πάντα, όπως τόνισε, αγκαλιάζουν την Εθνική. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τον διεθνή ποδοσφαιριστή βράβευσε για την προσφορά του και ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκος Φλέκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου