TENNIS: ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου αναμένεται να διεξαχθεί το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Η έδρα των αγώνων θα σας γίνει γνωστή αμέσως μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία - Μέλη της Ένωσής μας που ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α΄ και Β΄ Εθνική κατηγορία.

Στην Β΄ κατηγορία του Νότου έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία των Ανδρών ο Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ, ο Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ και το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α, ενώ για την κατηγορία των Γυναικών ο Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ.

Η Β΄ κατηγορία θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Δεκεμβρίου στο Πόρτο Ράφτη και οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι αύριο-Τετάρτη στα γραφεία της ΕΦΟΑ.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Η πόλη του Ρεθύμνου θα φιλοξενήσει μεταξύ 19-21 Οκτωβρίου 2012 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δημοσιογράφων. Η Sports Promotion Hellas, ανέλαβε άλλη μία παγκόσμια διοργάνωση για το 2012.

Η επιτροπή ανάθεσης των αγώνων με επικεφαλής τον Γερμανό Walter Rottiers εξέφρασε τον ενθουσιασμό της και την εμπιστοσύνη της για τη διοργάνωση των αγώνων από την εταιρεία Sports Promotion Hellas. Η Sports Promotion Hellas το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στο πλαίσιο του UCI WORLD CYCLING TOUR – CRETAN CYCLING CHALLENGE πρόσθεσε ένα νυκτερινό αγώνα Criterion μέσα στη Pista Park.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν σαράντα ποδηλάτες ερασιτέχνες elite κατηγορίας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν και σε έναν από τους δύο αγώνες του Παγκοσμίου κυπέλλου. Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής, οι κανονισμοί και τα ιδιαίτερα υψηλά πριμ που θα δοθούν θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ

Θετικότατη ήταν η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Ημερίδα Αστεριών (1ο έως 7ο) συγχρονισμένης κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (4/12) στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Στην πρώτη για την καινούργια περίοδο αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος, τα κορίτσια της χανιώτικης ομάδας κατάφεραν στο σύνολό τους να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις και να κατακτήσουν με ευκολία τα Αστέρια, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή τους στα επερχόμενα πανελλήνια χειμερινά πρωταθλήματα, Κορασίδων Α’, Κορασίδων Β’, Νεανίδων και ΟΠΕΝ Γυναικών.

Το γεγονός αυτό χαροποίησε την προπονήτρια του Ν.Ο.Χ., κ. Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, η οποία αναφερόμενη στους στόχους που θέτει η ομάδα της για φέτος, τόνισε ότι είναι πολύ υψηλοί αν και οι συνθήκες που επικρατούν και είναι εξαιρετικά δύσκολες, δυσκολεύουν σίγουρα το έργο. «Αυτοί οι αγώνες ήταν για μας οι πρώτοι για φέτος.

Ήμουν αισιόδοξη ότι όλα τα παιδάκια θα περνούσαν τα Αστέρια και είμαι χαρούμενη που τα κατάφεραν», είπε αρχικά η κ. Γκεοργκίεβα, η οποία συνέχισε, λέγοντας τα εξής: «Είμαστε σε καλό δρόμο παρότι η δουλειά όπως γνωρίζουμε όλοι, βγαίνει πάρα πολύ δύσκολα. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται.

Οι στόχοι μας είναι να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε σε όλα τα πρωταθλήματα και να είμαστε ως ομάδα παρούσα σε όλους τους τελικούς. Μας ενδιαφέρει να συνεχίσουμε να έχουμε και φέτος καλές παρουσίες και να κατακτήσουμε μετάλλια, ειδικά στην COMEN κατηγορία που έχουμε καλά παιδιά. Αλλά και στην JUNIOR και στην OPEN, θέλουμε να καταφέρουμε να έχουμε συμμετοχές επίσης και να είμαστε στους τελικούς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους αγώνες δεν διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία όπως γινόταν μέχρι και πέρσι, μιας και από την πλευρά της έχει ανασταλεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι το τέλος του 2011,αλλά ο Ν.Ο. Χανίων. Μάλιστα, η έφορος του Χανιώτικου Ομίλου, κ. Ντέπυ Καραμπατσάκη ευχαρίστησε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης για τη βοήθεια που παρείχε στη διοργάνωση των αγώνων.

«Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης για την οικονομική ενίσχυση που παρείχε και η οποία συνετέλεσε σημαντικά ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η ημερίδα», είπε αρχικά η κ. Καραμπατσάκη, η οποία στη συνέχεια δήλωσε τα εξής:

«Ο συγκεκριμένος Σύλλογος έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει το ενδιαφέρον του για τα παιδιά και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας που σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους, στηρίζει τόσο πολύ τη συγχρονισμένη κολύμβηση. Κάναμε λοιπόν την αρχή διοργανώνοντας εμείς αυτή την ημερίδα, κατόπιν προτάσεως προς την Ομοσπονδία.

Ήταν μια καλή αρχή και όπως πληροφορηθήκαμε, το παράδειγμά μας θα τον ακολουθήσουν κι άλλα σωματεία από την υπόλοιπη Ελλάδα. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, τα παιδιά μας κατάφεραν και πάλι να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο στο μέλλον.

Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε καθόλου με σιγουριά από τη στιγμή που η κατάσταση είναι έτσι όπως τη γνωρίζουμε όλοι… Ακόμα δε μπορούμε να πούμε τίποτα αλλά όσον αφορά το επίπεδο, είμαστε σε πολύ υψηλό. Υπάρχουν μπροστά μας τα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά δεν ξέρουμε ούτε αν θα γίνουν ούτε και πότε θα γίνουν».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1ο Αστέρι:
Μαρία Χατζηδάκη-54,31 βαθμοί
Λεμονιά Τσιάλτα-50,38β.

3ο Αστέρι:
Σελίνα Ανδριανού-55,46β.
Αναστασία Τζουβαδάκη-51,92β.
Ευαγγελία Κουργιαντάκη-51,50β.
Βάλια Χατζηχριστοδούλου-51,42β.
Αθηνά Αλατζά-51β.
Μαργαρίτα Παρτσαλάκη-50,50β.
Κατερίνα Βοβολάκη-50,42β.
Σταυρούλα Παπαδημητράκη-50,08β.
Ραφαέλα Κουργιαντάκη-48,92β.

4ο Αστέρι:
Σελίνα Ανδριανού-59,06β.
Ευαγγελία Κουργιαντάκη-53,86β.
Μαργαρίτα Παρτσαλάκη-52,94β.
Αναστασία Τζουβαδάκη-52,83β.
Αθηνά Αλατζά-51,86β.
Βάλια Χατζηχριστοδούλου-51,65β.
Ραφαέλα Κουργιαντάκη-51,03β.
Σταυρούλα Παπαδημητράκη-50,68β.
Κατερίνα Βοβολάκη-50,65β.

5ο Αστέρι:
Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη-64,45β.
Αλεξάνδρα Μουζακίτη-64,05β.
Μαρία-Ελένη Βοζινάκη-62,20β.

6ο Αστέρι:
Αντωνία Μαζοκοπάκη-70,03β.
Ιουλία Μπιζίκ-68,25β.
Αφροδίτη Τσιαούση-66,03β.
Μαργαρίτα Σκαράκη-65,33β.

7ο Αστέρι:
Γιάννα Γκεοργκίεβα-73,64β.
Αντωνία Μαζοκοπάκη-70,74β.
Ιουλία Μπιζίκ-69,36β.
Αφροδίτη Τσιαούση-67,57β.
Αριάδνη Δουλαβέρη-66,51β.
Νεφέλη Μπαδογιάννη-66,24β.
Αλεξάνδρα Μουζακίτη-66,09β.
Μαρία-Ελένη Βοζινάκη-65,85β.
Μαργαρίτα Σκαράκη-65,30β.
Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη-65,29β.
Ευγενία Μιχαηλίδη-64,07β.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ!

Η ξέφρενη πορεία του Πλατανιά στο ξεκίνημα της Football League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Προχθές νίκησε και τον Φωκικό εντός έδρας με 2-0, παραμένει αήττητος, έφτασε τις πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς.

Σκόρερ για τη χανιώτικη ομάδα, η οποία είχε την ένθερμη υποστήριξη περισσοτέρων από 1000 φιλάθλων της που κατέκλυσαν το γήπεδο του Μάλεμε, ήταν ο Ιγκόρ Μιρτσέτα και ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μαραγκουδάκης από τον Χάχαλη ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 79' με τον Ναζλίδη να στέλνει με κεραυνό τη μπάλα στα δίχτυα του τέρματος του Φωκικού!
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5' Σέντρα από τον Δράμι για τον Ναζλίδη μέσα στην περιοχή, που χάνει το κοντρόλ της μπάλας, αυτή γυρίζει για τον Μιρτσέτα ο οποίος σουτάρει αλλά μετά από κόντρες καταλήγει σε κόρνερ
22' (1-0) Ο Μαραγκουδάκης ανατρέπεται από τον Χάχαλη και ο διαιτητής Κωνσταντάκης καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μιρτσέτα ο οποίος σκοράρει
30' Ο Στόικος παίρνει τη μπαλιά του Καλέργη και πλασάρει πάνω στον Λαζαρίδη
33' Ο Δράμι "γεμίζει" για τον Ναζλίδη που δεν καταφέρνει να πιάσει την κεφαλιά με τον τρόπο που θα ήθελε, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Χάχαλη
40' Εξαιρετική κάθετη μπαλιά από τον Μιρτσέτα στον Ναζλίδη, ο οποίος υποδέχεται τη μπάλα στα πόδια του μέσα στην περιοχή αλλά πλασάρει αδύναμα πάνω στον Χάχαλη
43' Ο Δράμι πασάρει όμορφα για τον Ναζλίδη αλλά από θέση πλάγια δεξιά, αναγκάζει σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Χάχαλη
48' Ο Σιάκκας συνεργάζεται με τον Στόικο, με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ
50' Ο Καλέργης γυρίζει τη μπάλα προς την περιοχή του Πλατανιά αλλά ούτε ο Στόικος ούτε ο Νικόλτσης καταφέρνουν να βρουν τη μπάλα
62' Ο Στόικος σουτάρει από πλάγια θέση από τα όρια της περιοχής του Πλατανιά στέλνοντας άουτ τη μπάλα
79' (2-0) Ο Ναζλίδης με ένα εξαιρετικό σουτ στέλνει τη μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Χάχαλη, διπλασιάζοντας τα τέρματα για τον Πλατανιά
82' Ο Δράμι βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ με τον Χάχαλη, αλλά ο τερματοφύλακας του Φωκικού αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του αλβανού επιθετικού

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζάνης, Θεοδωρέλης, Πότσι (92’ Μανουσάκης), Γκονζάλες, Μιρτσέτα (72’ Μαρτσάκης), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Δράμι

ΦΩΚΙΚΟΣ: Χάχαλης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Δήμας (32’ Νικόλτσης), Σκαρίμπας (66’ Μπουλουλής), Στόικος, Καλέργης (78’ Φαρμάκης), Φροξυλιάς

Διαιτητής: Κωνσταντάκης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Ρηγόπουλος, Τσιμίκος (Αχαΐας)
Κίτρινες: Πότσι / Κωστόπουλος, Φροξυλιάς, Χάχαλης, Δήμας, Δημήτρης
Κόκκινες: -
ΚΑΒΑΚΑΣ: "Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι"
"Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε ένα παιδί που υπήρχε στην οικογένειά μας πριν από πολλά χρόνια και δεν υπάρχει πια στη ζωή και η ομάδα τιμά τη μνήμη του, τον Δημήτρη Μαυρομάτη. Ήταν παράλειψή μας την περασμένη εβδομάδα που δεν αναφερθήκαμε, όμως αυτός ήταν ο λόγος που ο αγώνας για το Κύπελλο έγινε Πέμπτη αντί για Τετάρτη.

Αφιερώνουμε τη νίκη μας στο Δημητράκη. Να είναι καλά εκεί που είναι... Και αφιερώνουμε τη νίκη μας σε ένα παιδί που αυτή τη στιγμή παλεύει με μεγάλη προσπάθεια σε μια δύσκολη ασθένεια, τον Κώστα Παπαδόπουλο. Είναι ένα παιδί που μέσα στο μήνα θα πάει να κάνει εγχείριση στην Γερμανία και θα πρέπει όλες οι ομάδες, όλοι οι συνάδερφοι προπονητές και ποδοσφαιριστές αλλά κι εμείς από την πλευρά μας, να σταθούμε σε αυτό το παιδί.

Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την σημερινή του παρουσία. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Ομολογώ ότι ο κόσμος, κάθε Κυριακή, είναι και περισσότερος στο γήπεδο και αυτό μας ευχαριστεί. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι και καλύτερη. Είχαμε θέσει ως στόχο σε ένα εύλογο διάστημα, να παίζουμε το ποδόσφαιρο που έχω εγώ ως φιλοσοφία και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Αξίζουν συγχαρητήρια αυτά τα παιδιά και για το αποτέλεσμα και για την προσπάθεια και για τη σταθερότητα που παρουσιάζουν στην απόδοσή τους και αυτό είναι το σημαντικότερο. Κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και όπως καταλαβαίνετε, όσο πιο μακριά είμαστε από τη ζώνη του υποβιβασμού, τόσο λιγότερο άγχος θα έχουμε και τόσο καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίζουμε".

Β’ ΕΘΝΙΚΗ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναλυτικά τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Καλλιθέα 2-1 Θρασύβουλος
Λάρισα 2-1 Παναχαϊκή
Πιερικός 0-0 Εθνικός Αστέρας
Πανθρακικός 2-0 Αγρ. Αστέρας
Βέροια 2-0 Επανομή
Πλατανιάς 2-0 Φωκικός
Βύζας Μεγ. 0-1 Αν. Γιαν.
Καλλονή 0-0 Ηρακλής Ψ.
Πανσερραϊκός 1-0 Διαγόρας Ρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 16
2 ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 13
3 ΒΕΡΟΙΑ 12
4 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 11
5 ΕΘΝ. ΑΣΤΗΡ 11
6 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 10
7 Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ 9
8 ΕΠΑΝΟΜΗ 9
9 ΠΙΕΡΙΚΟΣ 9
10 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 8
11 ΚΑΛΛΟΝΗ 7
12 ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. 6
13 ΑΓΡ. ΑΣΤΗΡ 4
14 ΔΙΑΓΟΡΑΣ 4
15 ΦΩΚΙΚΟΣ 2
16 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1
17 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1
18 ΒΥΖΑΣ ΜΕΓ. 1


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την υποστήριξη που παρείχε στην ομάδα μας σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, βοηθώντας την σημαντικά προκειμένου να πανηγυρίσει την πέμπτη της νίκη σε έξι παιχνίδι στην Football League.

Τα εύσημα από τον προπονητή του ΦΩΚΙΚΟΥ, κύριο Μιχάλη Κασάπη, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την κόσμια συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι Χανιώτες φίλαθλοι, στους οποίους και αφιερώνουμε τη χθεσινή μας νίκη.

Παράλληλα, τους προσκαλούμε να συνεχίσουν να προσέρχονται στο γήπεδο του Μάλεμε συμμετέχοντας και αυτοί από την πλευρά τους στην ξέφρενη πορεία της ομάδας μας!»
Ολόκληρο το άρθρο »

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: ΒΑΘΜΟΣ ‘’ΧΡΥΣΑΦΙ’’ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση και έχοντας περισσότερο πάθος από τα 3 προηγούμενα παιχνίδια, ο Μινώταυρος ήρθε ισόπαλος στην Χερσόνησο με την τοπική ομάδα.

Ένα αποτέλεσμα που αναμένεται εκτός τον πολύ σημαντικό βαθμό, να δώσει και περισσότερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδος των Μουρνιών, καθώς ‘’ήρθε’’ απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι έπαιζε στη Football League 2 κι έχει στόχους ανόδου φέτος.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Βασίλη Παπαδάκη με σωστή τακτική κράτησαν μακριά από την εστία του Συροκάκη τους γηπεδούχους, είχαν δοκάρι (Βακαλουνάκης στο 28΄), αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, σε μια στιγμή αδράνειας ο Τσαγκαράκης κάνοντας λάθος υπολογισμό, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της Χανιώτικης ομάδας (αυτογκόλ).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εξαιρετικό γκολ του Ψαράκη στο 64΄ και άντεξαν στη συνέχεια στην πίεση που λογικά άσκησαν οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος. Μάλιστα στο 74΄ ο Συροκάκης απέκρουσε πέναλτι του Κίτσα.

Ο Μινώταυρος έχασε κλασική ευκαιρία με τον Καβρουλάκη στο 80΄ να πάρει τη νίκη, καθώς το πλασέ του (σε τετ-α-τετ) απέκρουσε ο Βασιλακόπουλος, ενώ πλησίασε και σε άλλες περιπτώσεις το γκολ.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Βασιλακόπουλος, Σωμαράκης, Αριστεινίδης Π., Κουτσάκης, Περάκης, Πατελής, Ανωγιαννάκης (65’ Δεληθωμαΐδης), Βλάχος (76’ Βασιλείου), Κίτσας, Τεπετός, Καπετανάκης.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Συροκάκης, Καράκης, Γαλανάκης, Κουνέτας, Πατεράκης, Τσαγκαράκης, Νταγκουνάκης (68΄ Κοκολάκης), Γκούντελος (81΄ Καλαϊτζάκης), Βακαλουνάκης, Ψαράκης, Δημούσης (62΄ Καβρουλάκης).


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ-10ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γιούχτας 2-1 Αγ. Νικόλαος
Χερσόνησος 1-1 Μινώταυρος
Επισκοπή 4-0 ΠΑΟ Κρουσώνα
Ζαρός 3-0 Ρεθυμνιακός
Ασίτες 0-0 Πατούχας
Ατσαλένιος 3-2 Ασή Γωνιά
Αναγέννηση Ιερ. 1-0 Ηρόδοτος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Γιούχτας 5
2 Αναγέννηση Ιερ. 5
3 Ατσαλένιος 5
4 Επισκοπή 5
5 Ηρόδοτος 5
6 Χερσόνησος 5
7 Ζαρός 5
8 ΠΑΟ Κρουσώνα 5
9 Ασή Γωνιά 5
10 Ασίτες 5
11 Μινώταυρος 5
12 Πατούχας 5
13 Αγ. Νικόλαος 5
14 Ρεθυμνιακός 5

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ… ΜΕΝΟΥ!

Το Δ.Σ. του Μινώταυρου επιβραβεύοντας την καλή εμφάνιση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, παρέθεσε δείπνο στην αποστολή, αμέσως μετά της επιστροφή της, στην ταβέρνα ‘’Κύπρος’’ στις Μουρνιές. Τα μέλη του Δ.Σ. (έλειπε μόνο ο πρόεδρος, Γιώργος Βεργάκης, που ήταν κλινήρης), οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, απόλαυσαν για μια ακόμα φορά τους εξαιρετικούς κρεατομεζέδες του καταστήματος, παρακολουθώντας και το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός, που η αλήθεια είναι πως προκάλεσε μια σχετική διχόνοια και αιτία πειραγμάτων...
Ολόκληρο το άρθρο »

Γ’ ΕΠΣΧ: 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

‘’Έβρεξε’’ γκολ (16 τέρματα σε τρία ματς) το Σαββατοκύριακο στην 3η κατηγορία Χανίων, της οποίας η 5η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε κατά το ήμισυ. ΑΕΚ Χανίων και Σφακιά παραμένουν οι μόνοι αήττητοι. Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα στα τρία παιχνίδια που έγιναν και το αυριανό πρόγραμμα:

ΙΚΑΡΟΣ ΤΑΥΡ. 2-5 ΑΠΤΕΡΑ
ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤ. 0-3 ΣΦΑΚΙΑ
Α.Ε.Κ. ΧΑΝΙΩΝ 6-0 ΥΡΤΑΚΙΝΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α.Ε.Κ. ΧΑΝΙΩΝ 11
ΝΕΟΙ ΜΙΝ. 9
ΙΚΑΡΟΣ ΤΑΥΡ. 8
ΣΦΑΚΙΑ 7
ΙΝΚΑ 7
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ 7
ΥΡΤΑΚΙΝΑ 5
ΑΠΤΕΡΑ 4
ΠΕΡΓΑΜΟΣ 3
ΤΑΛΩΣ 3
ΝΕΟΙ ΠΕΡΙΒ. 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -1

Στατιστικά ομίλου
καλύτερη επίθεση: Α.Ε.Κ. ΧΑΝΙΩΝ - γκολ: 15 - μ/ό: 3
καλύτερη άμυνα: Α.Ε.Κ. ΧΑΝΙΩΝ - γκολ: 3 - μ/ό: 0.6

χειρότερη επίθεση: ΠΕΡΓΑΜΟΣ - γκολ: 5 - μ/ό: 1
χειρότερη άμυνα: ΥΡΤΑΚΙΝΑ - γκολ: 15 - μ/ό: 3

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου (15.00)

Τάλως-Ατρόμητος στον Ταυρωνίτη
Γιουματζίδης-Αποστολάκης-Μαραγκουδάκης
Παρατηρητής: Κουρκούνας

ΙΝΚΑ-Νέοι Περιβολίων στα Νεροκούρου
Λέττας-Καλφάκης-Μαρνέζος
Παρατηρητής: Σταφυλαράκης

Πέργαμος-Νέος Σαμψών στον Αλικιανό
Γιαννουλάκης Χρ.-Γιαννουλάκης Γ.-Βραχνάκη
Παρατηρητής: Δεδότσης
Ολόκληρο το άρθρο »

ΑΟΧ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 3-1

Ποδαρικό με το δεξί, όσο αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, έκανε ο ΑΟ Χανιά. Προχθές στο γήπεδο των Περιβολίων επικράτησε του Ηλυσιακού με 3-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League παρουσία χιλίων περίπου θεατών.

Μετά από ένα στείρο (ως προς το αποτέλεσμα, γιατί η Χανιώτικη ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες) το σκορ άνοιξε ο Ανωγειανάκης στο 56’ με πλασέ μετά από πάσα του Μπακάκη. Το 2-0 έγινε τρία λεπτά αργότερα (59’) με πολύ όμορφο γκολ (ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ έξω από την περιοχή) του Αργυρίου.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 68ο λεπτό διαμόρφωσε προ κενής το 3-0, ενώ το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπούμπα. Στα θετικά για την Χανιώτικη ομάδα:

• Η άνετη επικράτηση και η παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα
• Το ωραίο, σε γενικές γραμμές, ποδόσφαιρο που απέδωσε με 3 γκολ και αρκετές ευκαιρίες
• Ο χαμηλός μέσος όρος (περίπου 22 ετών) ηλικίας της ομάδας που αγωνίστηκε
• Η ανταπόκριση του κόσμου (περίπου 1.000 άτομα) στο κάλεσμα της Χανιώτικης ομάδας

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ (Γ. Πετράκης): Καλογεράκης, Τζανάκης (58' Βαν Ντερ Χουφτ), Μποχώνης, Κορδονούρης, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Πλουσής, Ανωγειανάκης, Αργυρίου (Μπρατσιάνι), Καμπλιώνης (78' Βεστάκης), Μπακάκης.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Θ. Κουρκούνας): Μουκέας, Τσακιράκης, Γιουβανέλλης, Γαλάνης (65' Νταφόπουλος), Αμανατίδης, Βατίστας, Ξένος, Μπούμπας, Φωστέρης, Κωνσταντίνου (85' Ρίζος), Παππάς (73' Ντεκίδης).

Β’ Εθνική-2η Αγωνιστική

Ρούβας 1-2 Πανηλειακός
A.O.Χ. 3-1 Ηλυσιακός
Α.Ο. Γλυφάδας 1-1 ΠΑΟ Ρουφ
Καλαμάτα 0-0 Απόλλων
Αστέρας Μαγ. 3-1 Ζάκυνθος

Βαθμολογία Football League 2

1 Πανηλειακός 2
2 Απόλλων Αθ. 2
3 A.O. Χανιά 2
4 Αστέρας Μαγ. 2
5 Ζάκυνθος 2
6 Α.Ο. Γλυφάδας 2
7 Καλαμάτα 2
8 Προοδευτική 1
9 ΠΑΟ Ρουφ 2
10 Ηλυσιακός 2
11 Ρούβας 1

Το χθεσινό πρόγραμμα, για τους παίκτες του ΑΟΧ, περιλάμβανε αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους. Άπαντες, πλην Σελινιωτάκη, είναι στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: 21/12 ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ

Για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ορίστηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο αγώνας του Πλατανιά για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Κέρκυρα. Η Χανιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί το συγκρότημα των «Φαιάκων» στο δημοτικό γήπεδο του Μάλεμε, με την ώρα έναρξης να είναι προγραμματισμένη για τις τέσσερις (16.00) το απόγευμα.
Ολόκληρο το άρθρο »

Β’ ΕΠΣΧ: 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με την αναμέτρηση Νέοι Χανίων-Αλμυρός που θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στο γήπεδο των Μουρνιών ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική στην Β’ κατηγορία Χανίων. Το ματς θα διευθύνει ο Πετεινάτος με βοηθούς τους Βερυκάκη-Χάμπα και παρατηρητή τον Γιαννακάκη. Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε ο κύριος όγκος της αγωνιστικής. Αναλυτικά:

ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1 ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΣΠΑΘΑ 1-1 ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ
ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. 0-2 ΦΩΣΤΗΡΑΣ
ΑΜΙΛΛΑ 4-1 ΠΛΑΤΑΝΟΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ 0-5 ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ
Α.Ε. ΚΥΔΩΝΙΑΣ 3-2 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ.
ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1 ΔΑΦΝΗ
ΑΡΗΣ ΒΟΥΚ. 2-3 ΧΑΛΗΣ
ΝΕΟΙ ΧΑΝΙΩΝ-ΑΛΜΥΡΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α.Ε. ΚΥΔΩΝΙΑΣ 29
ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ 28
ΧΑΛΗΣ 26
ΣΠΑΘΑ 26
ΑΜΙΛΛΑ 25
ΠΛΑΤΑΝΟΣ 24
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. 22
ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 22
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 17
ΑΡΗΣ ΒΟΥΚ. 17
ΦΩΣΤΗΡΑΣ 13
ΑΠΟΛΛΩΝ 13
ΔΙΑΓΟΡΑΣ 11
ΝΕΟΙ ΧΑΝΙΩΝ 11
ΔΑΦΝΗ 8
ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. 4
ΔΙΓΕΝΗΣ 2
ΑΛΜΥΡΟΣ 1

Στατιστικά ομίλου
καλύτερη επίθεση: ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ - γκολ: 34 - μ/ό: 2.83
καλύτερη άμυνα: ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ - γκολ: 6 - μ/ό: 0.5

χειρότερη επίθεση: ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. - γκολ: 6 - μ/ό: 0.5
χειρότερη άμυνα: ΔΙΓΕΝΗΣ - γκολ: 48 - μ/ό: 4
Ολόκληρο το άρθρο »

VOLLEY: ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΦΠΧ

Copy-paste αποτέλεσμα για 3η σερί αγωνιστική για τους άνδρες και τις κοπέλες του Συνδέσμου Φίλων Πετοσφαίρισης Χανίων στα εθνικά πρωταθλήματα volley.

Οι άντρες στο πλαίσιο της Β’ εθνικής γνώρισαν την 1η ήττα στο πρωτάθλημα (3-1 σετ) από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ οι γυναίκες (για την Α2’ κατηγορία) έχασαν εντός έδρας από τον Ηλυσιακό με το ίδιο σκορ (3-1 σετ).

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανδρική ομάδα του ΣΦΠΧ θα υποδεχτεί αύριο στις πέντε το απόγευμα (17.00) τον Απόλλωνα Αθηνών στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής (ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ–ΠΕΤΑΚΑΚΗ).

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Α' ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική)

Σ.Φ.Π. Χανιά – Α.Ο. Ηλυσιακός 1-3
Διαιτητές: Αγγελίδης, Καρπουζάς
Σετ: 18-25 (25′), 12-25 (20′), 25-13 (23′), 13-25 (24′)
ΣΦΠΧ (Χρ. Διαμαντάκης): Αθουσάκη, Τζουβαδάκη, Βλαχάκη, Σηφαλάκη, Τριανταφυλλίδη, Κ. Ντουσάκη (αρχ. εξάδα), Τζάθα (λίμπερο), Σκιτζή, Σφυρή, Δόβρου, Τσελάνη, Αθανασίου (λίμπερο)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιώσης): Ράγκου, Μάρκου, Μπέμπη, Κουτουζίδου, Χαρίση, Αντωνοπούλου, / Πασχάλη (λ), Σωτηρίου, Μιχαήλ

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ-Α' ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική)

Ιωνικός Ν.Φ. – Σ.Φ.Π. Χανιά 3-1
Σετ: 20-25 (20′), 25-21 (27′), 25-19 (23′), 25-21 (24′)
Διαιτητές: Ζώης – Γιαννικόπουλος
ΙΩΝΙΚΟΣ (Νικηφορίδης): Φιλιππαίος, Κοτζαμπάσης, Τσιαμπάς, Καλογερόπουλος, Κοντάρης, Ανεστόπουλος/Ζαγκανάς(λ)
ΣΦΠΧ (Γ. Μπουρμπάκης): Ανέστης, Παλιουδάκης, Βασιλάκος, Δ. Μπουρμπάκης, Κουτρουμπάκης, Μποτζολάκης (αρχ. εξάδα), Μοσχόπουλος (λίμπερο), Γεωργακόπουλος, Κορνιωτάκης, Καλογεράκης, Μαυριγιαννάκης, Χριστιανάκης (λίμπερο)
Ολόκληρο το άρθρο »

Α’ ΕΠΣΧ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πολλά γκολ και πλήρη ισορροπία αποτελεσμάτων (2 άσσοι, 2 διπλά και 1 ‘’χ’’) περιλάμβανε το μενού της 3ης αγωνιστικής στον όμιλο τίτλου (ή ανόδου). Ακρίτας και Κισαμικός διατήρησαν το απόλυτο (3 στα 3) ενώ το χορταστικότερο παιχνίδι έγινε στην Σούδα όπου σημειώθηκαν οκτώ τέρματα! Αναλυτικά τα αποτελέσματα και στους δύο ομίλους:

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ
ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ 3-3 ΙΚΑΡΟΣ Μ.
ΑΡΗΣ Σ. 5-3 ΑΣΠΙΔΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. 0-3 ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ
ΔΑΑΟΧ 0-2 ΑΚΡΙΤΑΣ
ΙΩΝΙΑ 2000 1-0 ΚΡ. ΑΣΤΗΡ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΡΙΤΑΣ 9
ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 9
ΙΩΝΙΑ 2000 7
ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. 4
ΑΣΠΙΔΑ 3
ΑΡΗΣ Σ. 3
ΚΡ.ΑΣΤΗΡ 2
ΙΚΑΡΟΣ Μ. 2
ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ 1
ΔΑΑΟΧ. 1

Στατιστικά ομίλου
καλύτερη επίθεση: ΑΚΡΙΤΑΣ - γκολ: 9 - μ/ό: 3
καλύτερη άμυνα: ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - γκολ: 0 - μ/ό: 0

χειρότερη επίθεση: ΔΑΑΟΧ. - γκολ: 0 - μ/ό: 0
χειρότερη άμυνα: ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ - γκολ: 9 - μ/ό: 3

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
ΤΙΤΑΝ 1-2 ΚΟΡΩΝΙΔΑ
ΓΡΑΝΙΤΗΣ 1-1 ΔΟΞΑ
ΚΕΡΑΜΕΙΑ 2-2 ΠΑΝΑΚΡ/ΚΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛ. 3-2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝ.
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 2-1 ΡΟΔΩΠΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΡΑΝΙΤΗΣ 7
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 6
ΚΟΡΩΝΙΔΑ 6
ΠΑΝΑΚΡ/ΚΟΣ 5
ΚΕΡΑΜΕΙΑ 4
ΡΟΔΩΠΟΥ 3
ΔΟΞΑ 3
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛ. 3
ΤΙΤΑΝ 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝ. 1

Στατιστικά ομίλου
καλύτερη επίθεση: ΚΕΡΑΜΕΙΑ - γκολ: 8 - μ/ό: 2.67
καλύτερη άμυνα: ΓΡΑΝΙΤΗΣ - γκολ: 1 - μ/ό: 0.33

χειρότερη επίθεση: ΚΟΡΩΝΙΔΑ - γκολ: 3 - μ/ό: 1
χειρότερη άμυνα: ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛ. - γκολ: 10 - μ/ό: 3.33
Ολόκληρο το άρθρο »

BEACH VOLLEY: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ KING/QUEEN OF THE BEACH

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές στις εγκαταστάσεις του ‘’Α.Σ. Νέας Κυδωνίας Χανίων’’, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, το τουρνουά King / Queen of the Beach. Συμμετείχαν οι 16 καλύτεροι αθλητές και οι 8 καλύτερες αθλήτριες με βάση την βαθμολογία που είχαν συλλέξει από τα προηγούμενα Winter Circuit .

‘’Βασιλιάς’’ στέφθηκε ο Λίτος Χαράλαμπος και ‘’βασίλισσα’’ η Ξιαρχογιαννοπούλου Πολυτίμη. Την 2η θέση στους άντρες μοιράστηκαν ο Χατζηδαμιανού Δαμιανός με τον Γεωργακόπουλο Νεκτάριο ενώ στις γυναίκες η Κουντουράκη Φιλίτσα.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΟΑΧ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

«Ο Ο.Α. Χανίων διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Δεκεμβρίου, ανοιχτό μαραθώνιο τένις για άνδρες και γυναίκες από 18 ετών και πάνω στη μνήμη του αξέχαστου μέλους του συλλόγου Μιχάλη Οικονόμου. Οι αγώνες θα διεξάγονται από το πρωί στις 9 ως το βράδυ στις 11 και όλοι θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν πολλούς αγώνες μικρής διάρκειας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Ο.Α.Χ. 28210-54066 και στο fax 28210-54433.»
Ολόκληρο το άρθρο »

ΝΟΧ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει πως λειτουργεί πρόγραμμα κολύμβησης για τμήματα ενηλίκων καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα είναι το εξής:

• Δευτέρα έως και Σάββατο 13.30 – 15.00
• Δευτέρα έως και Παρασκευή 17.00 – 19.00
• Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 08.30 – 10.30
• Τρίτη – Πέμπτη 08.00 – 10.30
Ολόκληρο το άρθρο »

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μικτών ομάδων. Στα Κρητικά παιχνίδια έχουμε:

Τετάρτη 7/12


ΜΙΚΤΕΣ ΝΕΩΝ

• ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ (ΓΗΠ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ)
ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ-ΜΑΝΔΑΛΕΝΑΚΗΣ-ΚΑΖΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

• ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ)
ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ-ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΒΛΑΣΣΗΣ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ)

ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ

• ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ (ΓΗΠ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ)
ΜΑΝΔΑΛΕΝΑΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ-ΚΑΖΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

• ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ)
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ-ΒΛΑΣΣΗΣ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ)
Ολόκληρο το άρθρο »

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα ότι η ανασυγκρότηση του αριθμού των ομάδων/ομίλων της διοργάνωσης κατά την τρέχουσα και την αμέσως προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν θα γίνει ως εξής:

Σεζόν 2011-12 (141 ομάδες των 10 ομίλων)
• Προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική 10 πρωταθλητές.
• Υποβιβάζονται από την Γ’ Εθνική 5 ομάδες (2 από κάθε όμιλο και 1 από μπαράζ)
• Υποβιβάζονται στα ενωσιακά πρωταθλήματα 68 ομάδες (7 από ομίλους των 14 & 15 ομάδων, 6 από ομίλους των 12 & 13 ομάδων).
• Προβιβάζονται από τα ενωσιακά πρωταθλήματα 28 ομάδες (2 από κάθε έναν από τους 14 ομίλους που θα συγκροτηθούν ανά 4 ομάδες).
Από τις 141 φτάνουμε στις 96 ομάδες.

Σεζόν 2012-13 (96 ομάδες των 6 ομίλων)
• Προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική οι 6 πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων των 16 ομάδων.
• Υποβιβάζονται από Γ’ Εθνική 14 ομάδες.
• Υποβιβάζονται στα ενωσιακά πρωταθλήματα 36 ομάδες.
• Προβιβάζονται από τα ενωσιακά πρωταθλήματα 28 ομάδες.
Διατηρείται ο αριθμός των 96 ομάδων.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΠΟΛΟ: ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ

Πρόσκληση από την Εθνική ομάδα των Ανδρών κατέφθασε στα γραφεία του Ν.Ο.Χ. για τον Κώστα Γαλανίδη, με τον Ντράγκαν Άντριτς να συμπεριλαμβάνει τον Χανιώτη τερματοφύλακα στους πολίστες που θα συμμετάσχουν στο κάμπινγκ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (5/12) στο Ζάππειο κολυμβητήριο.

Ο Γαλανίδης είναι ανάμεσα στις 24 επιλογές του κ. Άντριτς, οι οποίες είναι οι εξής: Καραμπέτσος, Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος, Μίραλης (Χίος), Τσαλκάνης, Βουλγαράκης, Ελμισιάν, Αφρουδάκης, Μυλωνάκης, Γούνας, Βλαχόπουλος, Καρούντζος (Βουλιαγμένη), Δελακάς, Κολόμβος, Μουρίκης, Φουντούλης, Γαλανόπουλος (Ολυμπιακός), Αφρουδάκης, Κοκκινάκης, Αληχανίδης (Παναθηναϊκός), Καπότσης, Μιμίδης (Πανιώνιος), Ποντικέας (ΠΑΟΚ), Γαλανίδης (Ν.Ο.Χ.).
Ολόκληρο το άρθρο »

ΕΠΣΧ: ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΦΑΝΕΛΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Η διοργανώτρια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων ενημέρωσε τα σωματεία για την αναστολή της υποχρέωσης να χρησιμοποιούν στολή με αρίθμηση για την φετινή σεζόν. Αυτό βέβαια αφορά μόνο τα πρωταθλήματα υποδομής. Αναλυτικά η ανακοίνωση που έστειλε στους προέδρους:

«Κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωστοποιούμε ότι κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων στις 24-11-2011, αποφασίστηκε να ανασταλεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η υποχρέωση των ομάδων να χρησιμοποιούν στολή με αρίθμηση από το Νο 1 έως το Νο 22 , αποκλειστικά για τα πρωταθλήματα υποδομών (προπαίδων - τζούνιορ - προτζούνιορ). Επίσης σας εφιστούμε την προσοχή ότι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013 θα εφαρμοστεί το άρθρο 14 του Κ. Α. Π. για όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Χανίων.»
Ολόκληρο το άρθρο »

Γ.Σ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (ΣΦΚΑ), ανέδειξε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς που πέρασε.

Στους άνδρες τον τίτλο κέρδισε ο Δημήτρης Χονδροκούκης, ο οποίος ήταν πέμπτος στο ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Νταεγού και στις γυναίκες, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία ήταν όγδοη στην ίδια διοργάνωση στο επί κοντώ.

O Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος εκπροσωπήθηκε επάξια από τον σφυροβόλο Μιχάλη Αναστασάκη, που ψηφίστηκε ως καλύτερος αθλητής του 2011 στην κατηγορία Παίδων. Ο Αναστασάκης κατετάγη 8ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π-Κ που έγινε στο Λιλ (Γαλλία) με επίδοση 69.64μ. Προπονητής του είναι ο Κώστας Παπαμαρκάκης.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΕΠΣΧ: ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ!!!

Η δεύτερη επιστολή που έστειλε η ΕΠΣΧ στους προέδρους των σωματείων αφορά τις περιπτώσεις πλαστοπροσωπίας (δηλαδή παίκτης παίζει με άλλο δελτίο) που υπέπεσαν στην αντίληψή της και προειδοποιεί:

«Κύριε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνουμε ότι παρουσιάστηκαν κρούσματα από ομάδες να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές με πλαστά δελτία. Επειδή οι ποινές που προβλέπει το άρθρο 23 του ΚΑΠ για πλαστοπροσωπία είναι πολύ βαριές για τους παράγοντες αλλά και για τις ομάδες, σας εφιστούμε την προσοχή για την μη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών με διαφορετικά δελτία και προς τούτο έχουν ενημερωθεί όλοι οι Διαιτητές για τον σχετικό έλεγχο προ της ενάρξεως των αγώνων.»
Ολόκληρο το άρθρο »

Γ’ ΕΠΣΧ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (10.30)

Ίκαρος Ταυρ.-Άπτερα στον Ταυρωνίτη
Χάμπας-Αποστολάκης-Κατσαρός
Παρατηρητής: Γρυλλάκη

Νέοι Μινωταύρου-Σφακιά στις Μουρνιές
Λέττας-Γκούφας-Σγουράκης
Παρατηρητής: Αγγελάκης

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (15.00)

ΑΕΚ Χανίων-Υρτακίνα στη Σούδα
Σγουράκης-Σώμης-Γκούφας
Παρατηρητής: Καούκης

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου (15.00)

Τάλως-Ατρόμητος στον Ταυρωνίτη
Γιουματζίδης-Αποστολάκης-Μαραγκουδάκης
Παρατηρητής: Κουρκούνας

ΙΝΚΑ-Νέοι Περιβολίων στα Νεροκούρου
Λέττας-Καλφάκης-Μαρνέζος
Παρατηρητής: Σταφυλαράκης

Πέργαμος-Νέος Σαμψών στον Αλικιανό
Γιαννουλάκης Χρ.-Γιαννουλάκης Γ.-Βραχνάκη
Παρατηρητής: Δεδότσης
Ολόκληρο το άρθρο »

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΡΤΣΕΤΑ

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων για τον επόμενο 1,5 χρόνο των ποδοσφαιριστών Ιγκόρ Μιρτσέτα και Φαμπρίτσιο Πότσι. Για την επίτευξη της συμφωνίας, οι δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τονίζοντας ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη διάρκεια του χρόνου κατά τον οποίο θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας.

Πότσι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με τον Πλατανιά. Πλέον βρίσκομαι 2,5 χρόνια σε αυτή την ομάδα και… συνεχίζουμε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και ειδικότερα στον πρόεδρο, για την εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύουν. Πιστεύω ότι φέτος έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά στη Β’ Εθνική και να θέσουμε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου».

Μιρτσέτα: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλον ενάμιση χρόνο στον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να κάνουμε φέτος μία καλή πορεία αλλά αυτή η ομάδα έχει το πνεύμα του νικητή και σίγουρα μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω».
Ολόκληρο το άρθρο »

FOOTBALL LEAGUE: ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

15 ευρώ κοστίζει το εισιτήριο στο σημερινό παιχνίδι στο Μάλεμε. Υπάρχουν βέβαια και τα φθηνότερα εισιτήρια των 3 ευρώ (στρατιωτικά & φοιτητικά) και των 2 ευρώ (οικογενειακά & μαθητικά εισιτήρια). Αναλυτικά οι τιμές σε όλα τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής:

ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
60, 35, 22, 18, 12, 9, 7, 3 €
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
12, 7, 3, 2 €
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΕΘΝ.ΑΣΤΗΡ
15, 10, 3 €
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤΗΡ
25, 15, 10, 3, 2 €
ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΕ
ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
15, 10, 3 €
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΦΩΚΙΚΟΣ
15, 3, 2 €
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓ.
ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
10, 3 €
ΚΑΛΛΟΝΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.
15, 10, 5, 3, 2 €
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
25, 15, 10, 3 €
• Η τιμή των 3 ευρώ αφορά στρατιωτικά & φοιτητικά εισιτήρια.
• Η τιμή των 2 ευρώ αφορά οικογενειακά & μαθητικά εισιτήρια.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BLUE BOYS ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΑΟΧ

«Την Κυριακή στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων ο Α.Ο. Χανιά αντιμετωπίζει την ομάδα του Ηλυσιακού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της football league 2. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας και αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο.

Οι Blue Boys ετοιμάζουμε μια φανταστική ατμόσφαιρα για να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη και για αυτό το λόγο καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει μαζί μας. Εφιστούμε όμως την προσοχή όλων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ΜΗ ΡΙΨΗ οποιουδήποτε αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, διότι οι ποινές είναι εξοντωτικές.

Στα γραφεία του συνδέσμου μας διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ για όσα μέλη μας δεν έχουν πάρει διαρκείας. Την Κυριακή ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί και η αναχώρηση για το γήπεδο είναι προγραμματισμένη για τις 13:15.

Για όσους δεν έχουν μέσο μεταφοράς η διοίκηση της ομάδας έχει μεριμνήσει για την δωρεάν μετακίνησή τους με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει στις 14:15 από την πλατεία Κοτσάμπαση στην στάση των λεωφορείων για Περβόλια.»
Ολόκληρο το άρθρο »

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΑΥΡΙΟ

Ποδαρικό με το δεξί στις εντός έδρας φετινές του υποχρεώσεις θέλει να κάνει αύριο ο ΑΟ Χανιά φιλοξενώντας τον Ηλυσιακό στις τρεις το μεσημέρι (15.00) στο γήπεδο των Περιβολίων. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League 2.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στα Περιβόλια, ενώ η εβδομαδιαία προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με πρωινή προπόνηση στη Μοναχή Ελιά. Μετά ο Πετράκης θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή για το αυριανό ματς.

Απών θα είναι ο Σελινιωτάκης και φυσικά ο Φάμπιο, ο οποίος θα πρέπει να κάνει υπομονή ένα μήνα ακόμη (και η ομάδα μαζί του) για να ‘’πατήσει χορτάρι’’ σε επίσημο ματς. Στον αντίποδα ο Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στον Κορδονούρη, παρότι χθες ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε την στήριξη του κόσμου για το αυριανό ματς και γενικότερα την στήριξη της πόλης για την –υγιή όπως την χαρακτήρισε- προσπάθεια που γίνεται στον ΑΟΧ, θεωρώντας πως μπήκαν οι σωστές βάσεις.

Το παιχνίδι με τον Φωκικό θα διευθύνει ο Σωτηριάδης του συνδέσμου Λασιθίου με βοηθούς τους Παπαδοπετράκη-Πάγκαλο του ιδίου συνδέσμου. Ο Νικόλαος Πάγκαλος αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα βοηθό Φινοκαλιώτη.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ζαχαριουδάκης (Ηράκλειο) και παρατηρητής ο Πρωτοπαπαδάκης (Ανατολικής Αττικής). Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον νότιο (1ο) όμιλο:

ΡΟΥΒΑΣ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΓΕΡΗΣ 04/12/11 15:00
ΧΑΝΙΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 04/12/11 15:00
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦ.-ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΓΗΠ. ΟΛ. ΕΓΚ. ΕΛΛ. 04/12/11 15:00
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. ΓΗΠ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ 04/12/11 15:00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓ.-ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 04/12/11 14:30
• Η ομάδα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ δεν αγωνίζεται (ρεπό).
Ολόκληρο το άρθρο »

ΝΟΧ: ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη συγχρονισμένη κολύμβηση, ανοίγει αύριο με την ημερίδα Αστεριών (1ο-7ο) που θα πραγματοποιηθεί στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα συμμετάσχει με 21 κορίτσια με κύριο στόχο να καταφέρει να εξασφαλίσει τα όρια και να σφραγίσει τη συμμετοχή του στα επερχόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα Κορασίδων Α’, Νεανίδων και ΟΠΕΝ Γυναικών.

Η προπονήτρια του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, δηλώνει ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και μαζί με τους γονείς, επιδεικνύουν μεγάλη ωριμότητα ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που υπάρχουν. «Πιστεύω ότι όλα τα παιδάκια θα περάσουν.

Είναι έτοιμα παρά τις δύσκολες συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπα», τονίζει χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει: «Οι γονείς και τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι είναι μια δύσκολη χρονιά... Κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε ζωντανό το άθλημα αλλά και το τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων, το οποίο δοκιμάζεται σκληρά.

Οι προπονήσεις γίνονται με μεγάλες δυσκολίες και γενικώς υπάρχουν προβλήματα που μας εμποδίζουν να εκτελέσουμε το έργο μας όπως άλλες χρονιές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς αλλά και τα παιδιά που στηρίζουν τη συγχρονισμένη κολύμβηση, που πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο άθλημα το οποίο απαιτεί πολλές θυσίες. Επίσης, ευχαριστώ τις συνεργάτιδές μου, προπονήτριες, Στέλλα Μποτωνάκη και Κωνσταντίνα Μηλιάδη με τις οποίες προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να κρατήσουμε τα παιδάκια στην πισίνα»...

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τα Χανιά είναι οι εξής:
1ο Αστέρι: Μαρία Χατζηδάκη, Λεμονιά Τσιάλτα
3ο Αστέρι: Αθηνά Αλεζά, Σελίνα Ανδριανού, Κατερίνα Βοβολάκη, Ευαγγελία Κουργιαντάκη, Ραφαέλα Κουργιαντάκη, Σταυρούλα Παπαδημητράκη, Μαργαρίτα Παρτσαλάκη
5ο Αστέρι: Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη
6ο Αστέρι: Μαργαρίτα Σκαράκη, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Ιουλία Μπιζίκ, Αφροδίτη Τσιαούση
7ο Αστέρι: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Αριάδνη Δουλαβέρη, Ευγενία Μιχαηλίδη, Ιουλία Μπιζίκ, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαργαρίτα Σκαράκη, Νεφέλη Μπαδογιάννη.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Κυριακή 4/12
09.00-10.00: Προθέρμανση & Τεχνική Σύσκεψη
10.00: 1ο Αστέρι
10.15: 2ο Αστέρι
10.30: 3ο Αστέρι
12.00: 4ο Αστέρι
13.00: 5ο Αστέρι
14.00: 6ο Αστέρι
14.30: 7ο Αστέρι
Ολόκληρο το άρθρο »

VOLLEY: ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12/2011

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
ΑΡΗΣ-ΜΕΣΣΑΡΑ ΚΛ.ΓΟΥΡΝΩΝ 17:30 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ
ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΓΕΗ1 ΚΛ.ΑΡΧΑΝΩΝ 17:30 ΦΟΥΝΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΛΙΟΤΖΑΚΗ


Β΄ ΑΝΔΡΩΝ:
ΓΕΗ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΛ.ΛΙΝΤΟ 17:00 ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12/2011

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
ΓΕΗ-ΑΡΗΣ ΚΛ.ΛΙΝΤΟ 11:00 ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ
ΦΙΛ/ΚΟΣ-ΜΕΣΣΑΡΑ ΚΛ.ΛΙΝΤΟ 13:00 ΚΑΡΑΠΟΥΛΑΚΗΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ


Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
ΣΦΠΧ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΛ.ΧΑΝΙΩΝ 13:30 ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ
ΟΠΕΡ- ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛ.ΡΕΘ. 17:00 ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ


ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12/2011

Β΄ΕΘΝ. ΑΝΔΡΩΝ:
ΣΦΠΧ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΛ.ΧΑΝΙΩΝ 17:00 ΑΓΓΛΙΔΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΠΕΤΑΚΑΚΗ
Ολόκληρο το άρθρο »

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Παιχνίδι των απουσιών μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί το αυριανό ανάμεσα σε Χερσόνησο και Μινώταυρο για την 5η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τριών τιμωρημένων τους παικτών: οι Γεράσιμος Αριστινίδης και Μανόλης Χαλκιαδάκης θα εκτίσουν την 2η από τις 3 αγωνιστικές της τιμωρίας που τους έχει επιβληθεί απ’ το παιχνίδι με την Ασή Γωνιά, ενώ εκτός των πλάνων του Άγγελου Βαρδάκη τέθηκε και ο Δημήτρης Μηλάκης που τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.

Στον αντίποδα οι απουσίες της Χανιώτικης ομάδας είναι διπλάσιες!!! Βαρδάκης, Θάνος, Δημητρογιαννάκης, Πλατώνης, Τσικουδάκης και Νικολαΐδης, όλοι τραυματίες! Η τελευταία προπόνηση του Μινωταύρου έγινε χθες το απόγευμα. Η αποστολή θα πάει αυθημερόν στο Ηράκλειο για το Κυριακάτικο παιχνίδι, το οποίο θ’ αρχίσει στις τρεις το μεσημέρι (15.00). Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 10ο όμιλο, όπου και πάλι έχουμε Χανιώτικα διαιτητικά τρίο να κυριαρχούν σχεδόν σε όλα τα ματς:

• Αν. Ιεράπετρας-Ηρόδοτος
Χρυσός, Μαρκετάκης, Μάρκου (Χανίων)

• Επισκοπή-ΠΑΟ Κρουσσώνα
Γιαννουλάκης, Καλφάκης, Μαρνέζος (Χανίων)

• Γιούχτας-Άγιος Νικόλαος
Μπερτάλης, Παναγέα, Φρατζολάκης (Χανίων)

• ΠΟΑ -Ασή Γωνιά
Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Βερυκάκη, Μαραγκουδάκης (Χανίων)

• Ασίτες-Πατούχας
Κασσελάκης, Κεζεμπόγλου, Γιαννουλάκης (Χανίων)

• Χερσόνησος-Μινώταυρος
Σταυρουλάκης, Καπετάνιος, Συργούνη (Ρεθύμνου)

• Ζαρός-Ρέθυμνο
Καννελάκης, Βραχνάκη, Βρυωνάκης (Χανίων)
Ολόκληρο το άρθρο »

Β’ ΕΠΣΧ-12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ντέρμπι κορυφής θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο Κολυμπάρι. Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παγχανιακός θα φιλοξενηθεί από την Σπάθα που έχει δύο βαθμούς λιγότερους (είναι 3ος). Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στην 2η κατηγορία Χανίων:

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (15.00)

Σπάθα-Παγχανιακός στο Κολυμβάρι
Ντοκάκης-Παναγόπουλος-Λεκάκης
Παρατηρητής: Γιαννακάκης

Ένωση Θ.Κ.-Φωστήρας στα Καθιανά
Μπερτάκης-Χαροκοπάκης-Κωνσταντόπουλος
Παρατηρητής: Θεοδωρίδης

Άμιλλα-Πλάτανος στον Πλατανιά
Λέττας-Χάμπας-Σγουράκης
Παρατηρητής: Καούκης

Α.Ε. Κυδωνίας-Ποσειδών Τσικ. στον Αλικιανό
Γιαννουλάκης Γ.-Μαρνέζος-Αποστολάκης
Παρατηρητής: Γρυλλάκη

Άρης Β.-Χάλης στον Ταυρωνίτη
Χρυσός-Μαρκετάκης-Μάρκου
Παρατηρητής: Βερυκάκης

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (10.30)

Απόλλων-Διαγόρας στη Σούδα
Λεκάκης-Τουλουπάκη-Στρατιδάκης
Παρατηρητής: Δεδότσης

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (15.00)

Διγενής-Ιδομενέας στα Παλαιά Ρούματα
Κατερουδάκης-Αποστολάκης-Πετεινάτος
Παρατηρητής: Θεοδωρίδης

Νέος Αστέρας-Δάφνη στη Μοναχή Ελιά
Τριανταφύλλου-Χάμπας-Διαμαντής
Παρατηρητής: Γιαννακάκης

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου (15.00)

Νέοι Χανίων-Αλμυρός στις Μουρνιές
Πετεινάτος-Βερυκάκη-Χάμπας
Παρατηρητής: Γιαννακάκης
Ολόκληρο το άρθρο »

Α’ ΕΠΣΧ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 3/12 (15.00)
Όμιλος τίτλου

Περιβόλια-Ίκαρος Μ. στις Μουρνιές
Κασσελάκης0Γιουματζίδης-Γιαννουλάκης Χρ.
Παρατηρητής: Αγγελάκης

Άρης Σ.-Ασπίδα στη Σούδα
Κανελάκης-Βρυωνάκης-Κατερουδάκης
Παρατηρητής: Χατζηδάκης

Ιωνία-Κρ. Αστήρ στη Μοναχή Ελιά
Φραντζολάκης-Σώμης-Βαβουράκης
Παρατηρητής: Κουρκούνας

Όμιλος παραμονής

Τιτάν-Κορωνίδα στις Καλύβες
Μιχελάκης-Παναγέα-Διαμαντής
Παρατηρητής: Καπιδάκης

Γρανίτης-Δόξα Παχ. στους Αγ. Αποστόλους
Τριανταφύλλου-Τουλουπάκη-Αναστασάκης
Παρατηρητής: Δεδότσης

Κυριακή 4/12 (10.30)
Όμιλος τίτλου

ΔΑΑΟΧ-Ακρίτας στους Αγ. Αποστόλους
Διαμαντής-Σώμης-Πετεινάτος
Παρατηρητής: Κουρκούνας
Όμιλος παραμονής

Κεραμειά-Πανακρ/κός στα Νεροκούρου
Τριανταφύλλου-Βαβουράκης-Παναγέα
Παρατηρητής: Καούκης

Θύελλα Καλ.-Αστέρας Μαν. στο Καστέλι
Δρακακάκης-Κωνσταντόπουλος-Αναστασάκης
Παρατηρητής: Καπιδάκης

Κυριακή 4/12 (15.00)
Όμιλος τίτλου

Ηρακλής Νερ.-Κισσαμικός στα Νεροκούρου
Μιχελάκης-Παναγέα-Βαβουράκης
Παρατηρητής: Κουρκούνας

Όμιλος παραμονής

Παλαιόχωρα-Ροδωπού στην Παλαιόχωρα
Κωνσταντόπουλος-Αναστασάκης-Δρακακάκης
Παρατηρητής: Δεδότσης
Ολόκληρο το άρθρο »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΕ ΑΟΧ

• ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
«Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, ανακοινώνει την απόφασή της να διαθέσει δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους Χανιώτες, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με τον Ηλυσιακό την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στις 15.00 στο Δ.Σ. Περιβολίων. Η διάθεση θα γίνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, από τις 11.30 π.μ. μέχρι τις 14.00 στο φουαγιέ του Δήμου Χανίων, στους 50 πρώτους που θα προσέλθουν, οι οποίοι με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ και της αστυνομικής τους ταυτότητας, θα παραλαμβάνουν το εισιτήριο του αγώνα.»

• ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
«Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, ενημερώνει τους Χανιώτες φιλάθλους ότι θα διαθέσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την ΔΩΡΕΑΝ μετάβασή τους στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων για τον αγώνα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2011, Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Ηλυσιακός για το πρωτάθλημα της Football League2. Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 14.15 από την πλατεία Κοτσάμπαση (στάση Περιβολίων).»

• ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟ
«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την συνεργασία με την ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επιτυχία στους αγωνιστικούς και προσωπικούς του στόχους.»

• ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ
«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί τον Πανηλειακό για την άριστη φιλοξενία στον αγώνα της 27/11/2011 στο Εθνικό Στάδιο Πύργου και υπόσχεται να την ανταποδώσει στον β’ γύρο.»

Επίσης, αντιπροσωπεία της Χανιώτικης ομάδας (το τεχνικό team Πετράκη-Διακάκη μαζί με ποδοσφαιριστές) επισκέφθηκαν χθες το πρωί σχολικά συγκροτήματα των Χανίων και μοίρασαν εισιτήρια (για το αυριανό ματς) σε μαθητές.
Ολόκληρο το άρθρο »

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ ΑΥΡΙΟ

Συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημα θέλει να δώσει o Πλατανιάς υποδεχόμενος αύριο τον Φωκικό στο δημοτικό γήπεδο του Μάλεμε. Το παιχνίδι θ’ αρχίσει στις δύο το μεσημέρι (14.00) κι εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Η Χανιώτικη ομάδα φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητη (4 νίκες-μία ισοπαλία) και φυσικά δεν θέλει να την… αποχωριστεί. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης από την Ένωση Αχαΐας.

Βοηθοί του θα είναι οι κύριοι Ρηγόπουλος και Τσιμίκος, επίσης της Ενώσεως Αχαΐας ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα διατελέσει ο κ. Μορτζάκης (Ηρακλείου). Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
04/12/11
15:00 OTE TV
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
03/12/11
15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΕΘΝ. ΑΣΤΗΡ
04/12/11
15:00
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΓΡ. ΑΣΤΗΡ
04/12/11
15:00
ΒΕΡΟΙΑ
ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
04/12/11
15:00
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΦΩΚΙΚΟΣ
04/12/11
14:00
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓ.
ΑΝ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
04/12/11
15:00
ΚΑΛΛΟΝΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.
04/12/11
15:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
04/12/11
17:00 ΟΤΕ TV
Ολόκληρο το άρθρο »

ΠΟΛΟ-ΝΟΧ: ‘’ΕΚΛΕΙΣΕ’’ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ 2011-12

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, μιας και ακολουθεί μία μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επικρατώντας του Καλαμακίου με 16-9 για τη 10η αγωνιστική. Η χανιώτικη ομάδα με απολογισμό 6 νίκες και συγκομιδή 18 βαθμών κράτησε τη θέση της μέσα στην προνομιούχο 6άδα της βαθμολογίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αγώνας με το Καλαμάκι πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, καθώς το κολυμβητήριο στα Χανιά, τις τελευταίες εβδομάδες έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Λόγω της ελλιπής του προπόνησης, ο Ν.Ο.Χ. δεν κατάφερε από το ξεκίνημα του αγώνα να επιβληθεί, κάτι που κατόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο όταν με ένα σερί 8-0 το σκορ από 8-8 μετετράπη σε 16-8 υπέρ του και τελικά πέτυχε μία άνετη νίκη. Τα 8λεπτα: 2-3, 4-2, 6-3, 4-1.

Μάκης Βολτυράκης: «Στην αρχή δυσκολευτήκαμε λίγο, είχαμε βέβαια το προβάδισμα, ισοφαριστήκαμε αλλά μετά κερδίσαμε εύκολα. Σε κάποια στιγμή το σκορ ήταν 8-8 αλλά με ένα σερί δικό μας, το μετατρέψαμε σε 16-8. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι κάναμε καλή εμφάνιση. Ήμασταν αποδοτικοί και στην άμυνα και στην επίθεση.

Ωστόσο, έχουμε επηρεαστεί που δεν προπονούμαστε σωστά και αυτό φαίνεται. Ένα τέτοιο παιχνίδι θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει από την αρχή, με αποτέλεσμα να πάρουμε μπροστά μετά το α’ ημίχρονο. Τώρα, όσον αφορά τη συνέχεια, ακολουθεί μια μεγάλη διακοπή.

Τα παιδιά θα ξεκουραστούν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (7/12) και από εκεί και πέρα, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το β’ γύρο. Ελπίζω τότε να έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας. Θέλουμε η πισίνα να είναι ανοικτή, έτσι ώστε να μας δει και ο κόσμος και να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει αυτή την ομάδα».

Ν.Ο.Χ.: Σολανάκης 1, Σάμπο 3, Φωκάς 2, Δερμιτζάκης 3, Πρωτοπαπαδάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Αυγουστιανάκης 1, Ντούλος 3.

Καλαμάκι: Λιοτσάκης 1, Σάντα 1, Αγγελίδης 3, Σαλπαδήμας 2, Βασιλόπουλος 1, Μονιούδης 1.
Ολόκληρο το άρθρο »