Πρωτάθλημα Νέων: Ιδομενέας - Κισσαμικός 0-7

Πρωτάθλημα Νέων: Ιδομενέας - Κισσαμικός 0-7
Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Νέων "Περουλάκης Κωνσταντίνος" της ΕΠΣ Χανίων ο Κισσαμικός, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής με 7-0 του Ιδομενέα, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, για την 2η αγωνιστική, η οποία ήταν (ουσιαστικά) η πρεμιέρα.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Κουτουλάκης, μετά από προσπάθεια του Πλευράκη, από δύσκολη γωνία με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), για να ακολουθήσουν δύο δοκάρια στο ίδιο λεπτό (3') από Πλευράκη αρχικά και Σχοινοπλοκάκη στη συνέχεια. Στο 7' ο Πλευράκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2, ενώ στο 10' τα δοκάρια... τρίτωσαν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρτσωνάκη.

Στο 26ο λεπτό ο Πλευράκης, μετά από πάσα του Καρτσωνάκη, με σουτ σημείωσε το 0-3 και ένα λεπτό αργότερα ο Κουτουλάκης κέρδισε την κόντρα από τον τερματοφύλακα Τσαφαράκη και σε κενή εστία σκόραρε για το 0-4. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 0-5 και τον Πλευράκη να σημειώνει το τρίτο του γκολ με σουτ έπειτα από γύρισμα του Κουτουλάκη στο 30'.

Στο δεύτερο 35λεπτο ακολούθησαν ακόμη δύο τέραμτα για τους Νέους του Κισσαμικού. Στο 47' ο Καρτσωνάκης με σουτ έκανε το 0-6 και το σκορ έκλεισε στο 56' ο Νικολοζάκης -έπειτα από πάσα του Καρτσωνάκη- με το πρώτο του γκολ με τους Νέους, σε φάση που ξεκίνησε από τον Παπαδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω κοινωνικής υποχρέωσης ο προπονητής της ομάδας Νέων του Κισσαμικού, Γιώργος Σημαντηράκης, απουσίαζε και την τεχνική καθοδήγηση ανέλαβε στο παιχνίδι ο Γιώργος Τουλουπάκης.

Ιδομενέας (Γιάννης Καστρινάκης): Τσαφαράκης, Μερόλι, Ρενιέρης (36' Χαλακατεβάκης), Α. Ματθαίου, Σφηναρολάκης, Καραγιαννάκης, Ράντεφ, Μπαλαντινάκης (43' Ξόμαλης), Μαστοράκης (43' Νικολακάκης), Γ. Ματθαίου (36' Φιλιππίδης), Τσουράκης.

Κισσαμικός (Γιώργος Τουλουπάκης): Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Πνευματικάκης, Κρέτσι, Κλωστράκης, Μαραγκουδάκης (36' Νικολοζάκης), Σχοινοπλοκάκης, Καστανοπουλάκης, Καρτσωνάκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Κουτουλάκης, Πλευράκης (36' Κ. Παπαδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου