Πρωτάθλημα Νέων: ΑΕ Κυδωνίας - Νέοι Μινωταύρου 4-10

Πρωτάθλημα Νέων: ΑΕ Κυδωνίας - Νέοι Μινωταύρου 4-10
Ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Χανίων αγωνιστικής περιόδου 2017-18 έκανε ο Μινώταυρος, ο οποίος συνέτριψε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων την αντίστοιχη ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κυδωνίας με 10-4! Η σχετική ενημέρωση για το ματς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των ακαδημιών του Μινωταύρου:

«Μετά την αναβολή (για τα Χριστούγεννα) της πρώτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Χανίων, η πρεμιέρα έγινε με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Κυδωνίας.

Παρά τις ελλείψεις και τα πολλά προβλήματα στην άμυνα το τμήμα Νέων της ακαδημίας μας επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με σκορ 4-10 της ομάδας του Αλικιανού. Τα γκολ για την ομάδα μας: Αναστασόπουλος Ν. 3, Πρίφτι Ρικάρντο 3, Κακαβελάκης 1, Κογιαννάκης 1, Γιουμερτάκης 1, Κρινόπουλος 1.

Μινώταυρος: Ιβανέσκου, Γιουτμερτάκης. Γιοβάν (25' Δαμιανάκης), Σένια, Βόρφι (30' Κασιμάτης), Κογιαννάκης (70' Θεοδωρίδης), Λεουνάκης, Κακαβελάκης, Αναστασόπουλος, Πρίφτι, Κρινόπουλος (62' Αγγελάκης).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου