Πετράκης: "Πολύ σπουδαία νίκη για εμάς"

Πετράκης: "Πολύ σπουδαία νίκη για εμάς"
Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στα Περιβόλια με τον Αχαρναϊκό από τον προπονητή του ΑΟ Χανιά / Κισσαμικού, Γιώργο Πετράκη:

«Να ευχηθώ καλή αρχή και λόγω του ότι είναι για πολλές ομάδες τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, έστω και Κυπέλλου, γιατί στο πρωτάθλημα δεν είναι πολύ σαφές το πότε θα ξεκινήσουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε και κερδίσαμε για πολλούς λόγους, θα αναφέρω κάποιους που για εμάς είναι πολύ σπουδαίοι. Ο πρώτος είναι ότι είμαστε μία πολύ καινούργια ομάδα αγωνιστικά, κάναμε 23 μεταγραφές και αυτό από μόνο του είναι πάρα πολύ δύσκολο στο να καταφέρουμε να το "δέσουμε" όλο αυτό το σύνολο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Σίγουρα είναι η ομάδα και με καινούργιο προπονητή, που μέχρι να καταφέρουμε να περάσουμε την φιλοσοφία μας θέλει κι αυτό τον χρόνο του και τέλος έγινε μια νέα συνεργασία για πολύ καλό σκοπό, για να βοηθήσει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο. Δύο ομάδες πολύ καλές συνεργάστηκαν για να βγει κάτι πολύ καλό από αυτό. Με βάση όλα αυτά η νίκη ήταν πολύ σπουδαία για εμάς και για την ομάδα μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι, λόγω και του νεαρού της ηλικίας των ποδοσφαιριστών αλλά κι επειδή ήταν το πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο και φάνηκε ότι είχαμε στρες και δεν είχαμε πολύ καθαρό μυαλό. Λίγο εκεί στο 35' καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι και το φέραμε έτσι όπως εμείς θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις όμως.

Νομίζω ότι το καλύτερό μας δεκάλεπτο ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πραγματικά εκεί κάναμε και κάποιες ευκαιρίες και είχαμε κι άλλες προϋποθέσεις, ήρθε το γκολ και αυτό ήταν που μας έδωσε την νίκη. Επίσης πολύ σημαντικό για εμένα ήταν ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, εκτός από τη φάση του πέναλτι, όπου εκεί όντως σταθήκαμε τυχεροί κι έτσι ήρθε αυτή η νίκη για εμάς, όπου οι πρώτοι που την αξίζουν και πραγματικά τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια είναι και οι 29 ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ρόστερ.»

Για το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε να μένει πιστή στο πλάνο, έχοντας υπομονή και παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο: «Το πρώτο είναι η δουλειά. Το πώς οι παίκτες μου θα καταφέρουν να αντιληφθούν ποια είναι η δική μας φιλοσοφία. Δεν είναι ότι δεν θα σηκώσουμε την μπάλα ψηλά και θα την έχουμε μόνο κάτω, ούτε το αντίθετο.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που βάσει τις συνθήκες που θα συναντάμε με τον εκάστοτε αντίπαλο θα προσπαθούμε να φτάνουμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή και να κάνουμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες. Αυτός είναι ο στόχος μας, γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά και στις προπονήσεις μας. Να κάνουμε και προϋποθέσεις και ευκαιρίες και να μη μας κάνουν. Η σκληρή δουλειά και η καθημερινότητα μας βοηθάει στο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι σε αυτό.»

Για το γεγονός ότι θα είναι ο νεότερος προπονητής στην Football League: «Ευχαριστώ και δημόσια την διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που δίνει να γίνω ο νεότερος προπονητής σε αυτήν την κατηγορία. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι κατακτώ πράγματα σε αυτή την ηλικία.

Δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι έτοιμος, άσχετα με το νεαρό της ηλικίας μου. Χωρίς να λέμε ότι πετάμε στα σύννεφα, αυτό που θα μας πάει στην επιτυχία κι εμένα προσωπικά είναι η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε -που αυτό το έχω σίγουρα γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω- και το δεύτερο η σκληρή δουλειά και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά