Πετράκης: "Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι"

Πετράκης: "Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι"
Σε καλό επίπεδο βρίσκεται ο ΑΟ Χανιά / Κισσαμικός εν όψει και της εκκίνησης για την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη. Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ των Χανίων με αφορμή το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι έρχεται μπροστά μας ένα επίσημο παιχνίδι, διότι εμείς είμαστε αρκετό καιρό στην προετοιμασία μας. Το καλό για εμάς είναι ότι θα δούμε τα παιδιά και την ετοιμότητά μας σε ένα παιχνίδι που δεν είναι φιλικό αλλά επίσημο. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά, σίγουρα δεν έχουμε προλάβει να τα κάνουμε όλα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε ένα αρκετά καλό επίπεδο για την αφετηρία της φετινής χρονιάς στα επίσημα παιχνίδια.»

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει "εικόνα" για τον φετινό Αχαρναϊκό: «Όταν δεν γνωρίζεις τον αντίπαλο και τα πρόσωπα αλλά και το αγωνιστικό τους πλάνο πηγαίνουμε κατά προσέγγιση. Αυτό σίγουρα θα καταφέρουμε να το κάνουμε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά μεγαλύτερη βάση δίνουμε στη δική μας ομάδα ώστε ό,τι και να προκύψει μέσα στο γήπεδο να είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε.»

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί η αναμέτρηση: «Επειδή είναι η πρεμιέρα στα επίσημα παιχνίδια για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο θα χρειαστεί πάρα πολύ προσοχή από το πρώτο λεπτό, σίγουρα θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα, διάθεση και σίγουρα θα υπάρχει και άγχος, αλλά αν έχουμε πίστη και πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας θα είμαστε κοντά στο να πάρουμε τη νίκη, που είναι και ο στόχος μας.»

Για το αν με νίκη γίνεται βήμα πρόκρισης σε έναν όμιλο που ξεχωρίζει το όνομα του Ολυμπιακού: «Για εμάς είναι βήμα-βήμα. Το παιχνίδι της Πέμπτης προέχει, να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας και από εκεί και πέρα θα δούμε την συνέχεια.»

Για τον κόσμο: «Για εμάς είναι κάτι πολύ σημαντικό, να δείξει και ο κόσμος των Χανίων ότι αυτή τη νέα προσπάθεια θέλει να την αγκαλιάσει και τη δική μας νέα προσπάθεια, γιατί όλοι είμαστε καινούργιοι εδώ, αλλά και την προσπάθεια των ομάδων. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τους καλούμε όλους να μας βοηθήσουν ώστε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την νίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά