Παράσχος: "Καθοριστικό το ματς του Σαββάτου" (video)

Παράσχος: "Καθοριστικό το ματς του Σαββάτου"
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια για το κύπελλο Ελλάδος:

«Οι συνθήκες του αγώνα ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στις δύο ομάδες που μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν κάτω από αυτή την ζέστη. Επειδή κι από τις δύο ομάδες έγιναν πάρα πολλές αλλαγές και ήταν επόμενο να χαθεί η συνοχή τους δεν νομίζω ότι έγινε κάποιο παιχνίδι ποιότητας. Θα συμφωνήσω επίσης με τον Άκη (σ.σ. Μάντζιο) ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε κιόλας.

Το ευτύχημα για μας είναι ότι δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, γιατί έχουμε πάρα πολλούς τον τελευταίο καιρό κι έτσι θα μπορέσουμε τουλάχιστον ν’ αντιμετωπίσουμε το Σάββατο τον Απόλλωνα με κάποιους παίκτες πιο ξεκούραστους και φρέσκους σε ένα παιχνίδι που είναι καθοριστικό και για τις δύο ομάδες. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άκη και να πραγματοποιήσει πάνω απ’ όλα τους στόχους που έχει θέσει.»

Για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε: «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Για τον Ουές θα πω μάλιστα συγκεκριμένα ότι έπαιξε αριστερός μπακ χωρίς να έχει αριστερό πόδι. Το παιδί προσπάθησε πάρα πολύ. Σίγουρα, αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον αλλά θέλουν πάρα πολύ δουλειά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου