Μινώταυρος: Και φέτος στις πρότυπες ακαδημίες του ΟΠΑΠ

Μινώταυρος: Και φέτος στις πρότυπες ακαδημίες του ΟΠΑΠ
Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Μινωταύρου επιλέχθηκαν και φέτος στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ 2017-2018. Συνολικά 128 ακαδημίες από 49 νομούς της Ελλάδας θα επωφεληθούν από το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Περισσότεροι από 11.000 μικροί αθλητές και 700 προπονητές θα συμμετέχουν στις δράσεις του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει:

⏩ Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους

⏩ Προπονητικές κατευθύνσεις για τις ηλικίες 7 έως 12 ετών με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA

⏩ Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό

⏩ Ασφαλιστική κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων

⏩ Συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές γιορτές με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι γονείς / συνοδοί των μικρών αθλητών, στους οποίους παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αιτήσεις για συμμετοχή την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν συμπλήρωσαν 354 ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που διαθέτουν ακαδημίες και ακολούθησε διαδικασία αξιολόγησης, προκειμένου να επιλεγούν οι 128 που πληρούν συγκεκριμένα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια. Οι 66 από αυτές τις ακαδημίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα για πρώτη φορά. Η σχετική ενημέρωση της ομάδας των Μουρνιών:

«Η ακαδημία μας επιλέχτηκε να συμμετέχει στις 125 πρότυπες ακαδημίες πανελλαδικά. Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η ακαδημία μας συμμετέχει στο πρόγραμμα της ΟΠΑΠ Α.Ε. Η επιλογή των 125 πρότυπων ακαδημιών γίνετε με ποσοτικά αλλά κυρίως με ποιοτικά κριτήρια.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες μας (επιστημονικό προσωπικό), οι 7 προπονητές της ακαδημίας με διπλώματα uefa A, B, C, αλλά και απόφοιτοι γυμναστικής ακαδημίας, η άψογη γραμματειακή υποστήριξη από την Γιούλη Γαβαλάκη και οι μοναδικές για την πόλη μας ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις που ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται τα τελευταία χρόνια από τους Κογιαννάκη Μανώλη και Μωραϊτάκη Σωτήρη, είναι μερικά από τα κριτήρια που κατατάσσουν την ακαδημία μας στις 125 κορυφαίες ποιοτικά ακαδημίες στην Ελλάδα.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκετε στην ευχάριστη υποχρέωση να ευχαριστήσει τους συνεργάτες, προπονητές, γραμματεία, προσωπικό γηπέδου (Αργύρη και Μανώλη),τα παιδιά της ακαδημίας αλλά κυρίως τους εθελοντές γονείς που με τις συμβουλές τους, υποδείξεις και πολλές φορές με χειρωνακτική εργασία μεγαλώνουν την οικογένεια του Μινωταύρου και καθιστούν το σπίτι μας, το γήπεδο μας, σημείο αναφοράς και ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας (και όχι μόνο). Τα καλύτερα έρχονται!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου