Μία ακόμη μεταγραφή ο ΑΟΚ Χανιά

Μία ακόμη μεταγραφή ο ΑΟΚ Χανιά
Την απόκτηση ενός ακόμη μπασκετμπολίστα, του Γιώργου Τασιούδη, ανακοίνωσε σήμερα ο Α.Ο.Κ. Χανιά: «Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Forward (θέσεις 4 και 5), Γιώργου Τασιούδη. Ο Γιώργος Τασιούδης έχει πλούσια εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος, στη Γ’ Εθνική κατηγορία στο μπάσκετ.»

Το βιογραφικό του Τασιούδη σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Χανιώτικης ομάδας: «Ο Γιώργος Τασιούδης γεννήθηκε στις 24/07/1988 στο Διδυμότειχο και έχει ύψος 2,01. Μέχρι τα 16 του ασχολήθηκε με τον στίβο, αλλά λόγω ύψους οι προπονητές του τον οδήγησαν στον μπάσκετ. Το άθλημα του μπάσκετ το έμαθε στην "μεγάλη σχολή" της ΧΑΝΘ όπου έπαιξε για 4 χρόνια, έχοντας μάλιστα για προπονητή, σε μια από αυτές τις χρονιές, τον Τζόν Κόρφα.

Ο Αίας Ευόσμου (ομάδα Β' Εθνικής) είδε την προοπτική που υπάρχει στον Γιώργο Τασιούδη και τον απέκτησε το 2011. Εκεί έπαιξε μέχρι το 2014. Το 2014 μεταπήδησε στην Καστοριά την οποία, στην πρώτη κιόλας χρονιά του εκεί, βοήθησε να ανέβει στη Β' Εθνική. Έπαιξε για τρεις χρονιές εκεί και την περίοδο 2016-2017, με βασικό συντελεστή των Τασιούδη, η Καστοριά ανέβηκε στην Α2 που θα αγωνιστεί φέτος.

Ο Τασιούδης αποτελεί μια σημαντικότατη προσθήκη για τον ΑΟΚ Χανιά που συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να είναι ανταγωνιστικός στη Γ' Εθνική και να δηλώσει "βροντερό παρών" σε Εθνική κατηγορία, τόσο για τον ίδιο το σύλλογο, όσο και για το χανιώτικο μπάσκετ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά