Ίκαρος: "Έσπασε το ρόδι"

Ίκαρος: "Έσπασε το ρόδι"
Την παρθενική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο Ίκαρος επικρατώντας των Κεραμειών στα Νεροκούρου με 4-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της 1ης κατηγορίας Χανίων. Ο Ίκαρος έφθασε τους τέσσερις βαθμούς (έχει επίσης μία ισοπαλία και δύο ήττες), ενώ ήταν η 3η ήττα του ΑΟΚ (έχει και μία νίκη). Η ενημέρωση για το ματς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας των Μουρνιών:

«Πρώτο τρίποντο για την ομάδα μας με 4-1 μέσα σε γιορτινό κλίμα μιας και παρευρέθηκαν για πρώτη φορά μετά από την συνένωση των ακαδημιών οι μικροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνόδεψαν τους μεγάλους κατά την έξοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να αποβάλει την δυστοκία των προηγούμενων αγώνων, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με φάουλ του Πετράκη που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα αφού σκόραρε 2 φορές και σέρβιρε τα 2 άλλα.

Στο 25' ο Τσαρδακάς με κοντινή προβολή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πετράκη, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας, ενώ ο Χριστόπουλος στο 33ο λεπτό έγραψε το 0-3 με ψηλοκρεμαστό πλασέ ως σκορ ημιχρόνου. Στο 63' ο Πετράκης σκόραρε το τέταρτο γκολ για την ομάδα μας, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Κεραμειών ήταν να μειώσει με τον Γκιούλα πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.»

Διοργάνωση: 1η κατηγορία ποδοσφαίρου Χανίων
Διοργανώτρια: Ε.Π.Σ. Χανίων
Αγωνιστική περίοδος: 2017-2018
Αγωνιστική: 4η

Αναμέτρηση: Κεραμειά - Ίκαρος Μουρνιών 1-4
Σκόρερ: Γκιούλα (85') / Πετράκης (8', 63'), Τσαρδακάς (25'), Χριστόπουλος (33')
Ημερομηνία: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: Νεροκούρου

Κεραμειά (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Νιαουνάκης, Σκουμπάκης, Λουκόπουλος, Ξηράκης (58' Βεστάκης), Νταμαδάκης, Μίχος, Τερεζάκης (58' Μαρκάκης), Τρουλλινός, Αποστολάκης (65' Μαραβελάκης), Χαλιβελάκης (78' Κουτρουμπάς), Γκιούλα.

Ίκαρος Μουρνιών (Γιώργος Αγγελάκης): Ιωαννίδης, Τσαρδακάς, Αρβανίτης (75' Καραχάλιος), Χαϊντούτης, Ζυμβραγάκης, Κατσιμπουρνάς, Στεργίου, Κρασάκης (55' Κουβάτσης), Χριστόπουλος (70' Λέκκας), Πετράκης (75' Λαφαζάνης), Πατσαρίκας Αχ.

Διαιτητής: Ούτας
Α' Βοηθός: Κωσταμένα
Β' Βοηθός: Καντεράκη
Παρατηρητής: Αλογδιανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου