Ίκαρος: "Δεκαπλάσιο μπάτζετ η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ"

Ίκαρος: "Δεκαπλάσιο μπάτζετ η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ"
Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της 1ης κατηγορίας Χανίων ο Ίκαρος. 6-0 από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ χθες το απόγευμα στα Νεροκούρου. Σύμφωνα με την ομάδα των Μουρνιών καταλυτικός παράγοντας ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και η ποιότητα του αντιπάλου, ενώ είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά εστιάζοντας στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Κυδωνίας. Η σχετική ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του Ικάρου:

«Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να ηττηθεί η ομάδα μας στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ μέσα στα Νεροκούρου. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό και από εκεί και μετά ήταν δύσκολο να φέρει αντίσταση απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πιο έτοιμη και με δεκαπλάσιο μπάτζετ και μια από τους διεκδικητές του πρωτάθλημα της ΕΠΣΧ.

Έτσι το σκορ έκλεισε 0-4 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα μας βγήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να παίξει κάτω την μπάλα παρόλο το 0-4 και αυτό είναι το θετικό παρόλο που δέχτηκε άλλα 2 γκολ έδειξε πειθαρχεία και αλληλοσεβασμό τα οποία κρατάμε και συν τις επιστροφές των απουσιών ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθληματος με την ΑΕ Κυδωνίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου