Δόξα Παχιανών: "Άδικη η ήττα από τον Γρανίτη"

Δόξα Παχιανών: "Άδικη η ήττα από τον Γρανίτη"
Άδικη χαρακτηρίζει την χθεσινή της ήττα από τον Γρανίτη στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς η Δόξα Παχιανών καθώς θεωρεί πως το τελικό 0-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Αναλυτικότερα η προσέγγιση της ομάδας των Παχιανών για το ματς της 4ης αγωνιστικής μέσω της σελίδας της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook υπό τον τίτλο "Άδικη ήττα":

«Σε ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει αυτό που βάσει εμφάνισης άξιζε με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 από τον Γρανίτη, χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί από τον αντίπαλο! Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρίες από τον Γκόντζο (3' και 8'), ο οποίος όμως αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι με τραυματισμό.

Στο 15' ο Μπουρμπάκης με ασύλληπτο σουτ πέτυχε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, που στην συνέχεια είχαν την τύχη με το μέρος τους. Στο 24' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Δημητρίου, που απέφυγε τον Τερεζάκη και από δύσκολη γωνία πλάσαρε με την μπάλα να προσκρούει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Στο 31' ο τερματοφύλακας του Γρανίτη αρνήθηκε το γκολ σε σουτ του Δημητρίου και στο 36' στο σουτ του Ανωμεριανάκη η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Δημητρίου (47') να βλέπει ξανά τον Τερεζάκη να του αρνείται το γκολ.

Περράκης (61') και Μαρκοδούνας (66') σημείωσαν τις επόμενες καλές στιγμές για την ομάδα μας, που είδε την τύχη να της γυρίζει ξανά την πλάτη στο 82', όταν στο σουτ του Κληρονόμου η μπάλα προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών. Τελευταία σπουδαία ευκαιρία στο ματς στο 85' όταν από το φάουλ του Καλιοντζάκη η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Μιχ. Περράκης έδιωξε στην γραμμή.»

Διοργάνωση: 1η κατηγορία ποδοσφαίρου Χανίων
Διοργανώτρια: Ε.Π.Σ. Χανίων
Αγωνιστική περίοδος: 2017-2018
Αγωνιστική: 4η

Αναμέτρηση: Δόξα Παχιανών - Γρανίτης 0-1
Σκόρερ: Μπουρμπάκης (15')
Ημερομηνία: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: Μοναχής Ελιάς

Δόξα Παχιανών (Χρήστος Παπαδογιάννης): Σκευοφύλαξ, Χατζημαρινάκης, Πολάκης, Κουνέτας, Μαυροδήμος, Ανωμεριανάκης, Γ. Περράκης, Γκόντζος (18' λ.τρ. Καλιοντζάκης), Μαρκοδούνας, Δημητρίου (69' Κληρονόμος), Παπαδοκωνσταντάκης (79' Χρυσός).

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Τερεζάκης, Δασκαλάκης, Κατσαρός, Παπαδόπουλος, Κουτουλάκης, Μπουρμπάκης (77' Μπαμπουνάκης), Πατρικάκης, Στρατουδάκης, Δ. Μαυρεδάκης (69' Ν. Μαυρεδάκης), Κοκάκης (90+4' Καγλαντζής), Μιχ. Περράκης (88' Κοζάκης).

Διαιτητής: Παναγόπουλος
Α' Βοηθός: Μπραουδάκη Μ.
Β' Βοηθός: Καντεράκη
Παρατηρητής: Βασσάλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου