ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: 4χ4, κορυφή και ευχαριστήριο σε Απόλλωνα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: 4χ4, κορυφή και ευχαριστήριο σε Απόλλωνα
Διατήρησε το απόλυτο και στην 4η αγωνιστική της 1ης κατηγορίας η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη στο γήπεδο της Σούδας. "Χρυσός" σκόρερ ο Βεστάκης μόλις στο 9ο λεπτό. Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς (όσους έχει και η Σπάθα). Η ενημέρωση για το ματς και το ευχαριστήριο στον Απόλλωνα για την φιλοξενία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

«Με 0-1 πέρασε η ομάδα μας από τη Σούδα, απέναντι στο μαχητικό Απόλλωνα. Χρυσός σκόρερ ο Βεστάκης με κεφαλιά στο 9' μετά από καταπληκτική προσπάθεια και σέντρα του Βαρδάκη από αριστερά. Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ευχαριστούν την ομάδα του Απόλλωνα για την φιλοξενία.»

Διοργάνωση: 1η κατηγορία ποδοσφαίρου Χανίων
Διοργανώτρια: Ε.Π.Σ. Χανίων
Αγωνιστική περίοδος: 2017-2018
Αγωνιστική: 4η

Αναμέτρηση: Απόλλων - ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 0-1
Σκόρερ: Βεστάκης (9')
Ημερομηνία: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: Σούδας

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Κουκλάκης, Μπιζάτης, Κένγκα, Μαθιουδάκης, Καραμπινάκης, Γκούντελος (55' Ν. Ζιώγας), Τζαγκαράκης (74' Μανιαδάκης), Μαρκουλάκης (83′ Λεβεντάκης), Μποντούρι, Νεσκάκης (67' Γιαννολάρης), Ψαράκης.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Βαρδάκης (78' Μάνικος), Ταταράκης, Κυτράκης, Γανωτής, Μποτωνάκης (80' Π.Ν. Γιακουμάκης), Βεστάκης (89′ Πλατινάκης), Τσίτας (70' Περδικάκης).

Διαιτητής: Κουκουράκης
Α' Βοηθός: Δαράκης
Β' Βοηθός: Κοκκινάκης
Παρατηρητής: Χατζδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου