6-2 με ανατροπή οι Νέοι του Κισσαμικού

6-2 με ανατροπή οι Νέοι του Κισσαμικού
Διπλασίασαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα οι Νέοι του Κισσαμικού, οι οποίοι επικράτησαν εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδας της Δόξας Παχιανών με 6-2, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Πλευράκης, ο οποίος σημείωσε τα τέσσερα (από τα έξι) τέρματα της ομάδας του. Η σχετική ενημέρωση για το ματς από την επίσημη ιστοσελίδα των νικητών:

«Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από την γηπεδούχο Δόξα Παχιανών οι Νέοι του Κισσαμικού με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος Νέων "Περουλάκης Κωνσταντίνος" της ΕΠΣΧ με σκορ 6-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Σημαντηράκη ο Πλευράκης, που πέτυχε 4 γκολ, ενώ από μία φορά σκόραραν Καρτσωνάκης και Καστανοπουλάκης.

Η σύνθεση των Νέων ήταν η εξής: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Πνευματικάκης, Κρέτσι (36′ λ.τρ. Ραϊσάκης), Κλωστράκης, Μαραγκουδάκης (36′ Νικολοζάκης), Σχοινοπλοκάκης, Καστανοπουλάκης, Καρτσωνάκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης (36′ Κ. Παπαδάκης), Κουτουλάκης, Πλευράκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου