Ζιαμπάρης: "Θέλαμε περισσότερα γκολ με Κισσαμικό"

Ζιαμπάρης: "Θέλαμε περισσότερα γκολ με Κισσαμικό"
Ήταν το πρόσωπο της φιλικής αναμέτρησης του Κισσαμικού με τον ΟΦΗ καθώς το δικό του τέρμα καθόρισε τον νικητή. Ο λόγος για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Νίκο Ζιαμπάρη, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ...

-Πως είδες την ομάδα στο φιλικό με τον Κισσαμικό; «Δεν απειληθήκαμε, ήμασταν κυρίαρχοι. Θέλαμε περισσότερα γκολ, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κούραση, στα πόδια. Στα επόμενα παιχνίδια θα λυθούν τα πόδια μας και θα πάμε καλύτερα.»

-Να περιμένουμε και άλλα γκολ από σένα; «Μακάρι! Όταν έχω την ευκαιρία δεν θα λέω όχι στο γκολ. Είναι σημαντικό σε μια ομάδα να πηγαίνουμε όλοι στο γκολ. Είναι καλό για την ομάδα να σκοράρουν όλοι οι παίκτες και να μην περιμένουμε μόνο από τους επιθετικούς.»

-Η προετοιμασία στο Καρπενήσι φτάνει στο τέλος της: «Ναι, τελειώνει το βασικό στάδιο, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο. Η δουλειά θα συνεχιστεί στην Κρήτη, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Το θετικό για μένα, είναι ότι όλα έχουν πάει καλά, μέχρι σήμερα δίχως τραυματισμούς για την ομάδα.»

-Τι έχεις να πεις για την δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα; «Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Υπάρχουν όμως τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα. Η ομάδα χτίζεται σωστά και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, από την άνοδο της ομάδας στην Super League.»

-Ποιο είναι το στοιχείο που έχεις ξεχωρίζει στην ομάδα; «Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είναι για μένα το πιο σημαντικό. Δεν το λέω μόνο εγώ αυτό. Το λένε όλα τα παιδιά. Με σωστή δουλειά και αφοσίωση, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά