Τασιούλης: "Νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο ο Κισσαμικός"

Τασιούλης: "Νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο ο Κισσαμικός"
Την πρώτη συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού παραχώρησε ο Δημήτρης Τασιούλης, από το Καρπενήσι όπου βρίσκεται η αποστολή, στην επίσημη ιστοσελίδα της Χανιώτικης ΠΑΕ. Διαβάστε την...

Ένα πρώτο σχόλιο για την μετακίνησή σου στον Κισσαμικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.»

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά; «Είμαστε μία νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο και ποιότητα και έχουμε αρκετή όρεξη για δουλειά. Για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Όσον αφορά τα Χανιά είναι μία πολύ όμορφη πόλη.»

Πόσο σε βοηθάει στο να προσαρμοστείς πιο γρήγορα το γεγονός ότι προέρχεστε από την ίδια ομάδα με αρκετά παιδιά που εντάχθηκαν στον Κισσαμικό; Είναι θετικό αυτό, διότι γνωριζόμαστε, γνωρίσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει γενικότερα την ομάδα.»

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; «Πάνω από όλα η ομάδα να πηγαίνει καλά και μέσα από την πορεία της να μπορέσουμε να βοηθηθούμε κι εμείς.»

Γνωρίστε τον καλύτερα

➦ Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Τασιούλης
➦ Ημερομηνίας γέννησης: 19 Φεβρουαρίου 1997
➦ Τόπος γέννησης: Βλαχογιάννη Λάρισας
➦ Ύψος: 1,75
➦ Βάρος: 65
➦ Πόδι: Δεξί
➦ Αγαπημένο νούμερο: 7
➦ Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Κουτίνιο
➦ Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
➦ Αγαπημένος προορισμός: Μύκονος
➦ Το χόμπι του: Μπιλιάρδο

1 σχόλιο:

  1. Έχω χάσει το μέτρημα. Πόσους δανεικούς πήρε από τον Ολυμπιακό; 5, 6, 7, περισσότερους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή