Πετράκης: "Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Πετράκης: "Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
Δηλώσεις για την κλήρωση του Kυπέλλου Ελλάδας έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Κισσαμικός ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Πετράκης, ο οποίος αναφέρθηκε παράλληλα και στις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία που ξεκίνησε στις 5 Αυγούστου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το πρώτο ματς λόγω του ότι παίζουμε με μία ομάδα Football League θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Όσον αφορά τις ομάδες της Super League μόνο κέρδη και οφέλη μπορούμε να έχουμε και σαν ομάδα, αλλά κι εμείς προσωπικά στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι θα αντιμετωπίσουμε και την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Από αυτό εμείς μπορούμε μόνο κερδισμένοι να βγούμε, πρέπει να κοιτάξουμε να το χαρούμε ειδικά όταν παίξουμε με ομάδες της παραπάνω κατηγορίας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ακόμα και στον θεσμό του Κυπέλλου.»

Για την πρόοδο της προετοιμασίας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών που βρίσκονται στην ομάδα. Νομίζω ότι λειτουργούμε κάτω από ένα πολύ καλό πλαίσιο. Περιμένουμε και τα πρώτα δείγματα γραφής από τα φιλικά για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα όσον αφορά τα πράγματα που δουλεύουμε τώρα, κατά κύριο λόγο τη φυσική κατάσταση αλλά και κάποια κομμάτια αγωνιστικά. Ο χρόνος είναι υπέρ μας και περιμένουμε να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια μετά από τις εικόνες που θα έχουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά