Πανακρωτηριακός: Ευχαριστήριο σε Κορωνίδα, το Σάββατο με ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Πανακρωτηριακός: Ευχαριστήριο σε Κορωνίδα, το Σάββατο με ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ
Ευχαριστεί την Κορωνίδα για την φιλοξενία στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο Πανακρωτηριακός, ο οποίος το προσεχές Σάββατο στις έξι το απόγευμα (12/08, 18:00) θα υποδεχθεί στα Καθιανά την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ:

«Ενώ οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται με αυξημένους ρυθμούς το Σάββατο (5/8) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Βάμου φιλική αναμέτρηση με την πολλή καλή ομάδα της Κορωνίδας. Διεξήχθη ένα πολύ καλό παιχνίδι και ταυτόχρονα οι προπονητές είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλά πράγματα για τις ομάδες τους.

Το Δ.Σ, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού ευχαριστούν την ομάδα του Αποκόρωνα για την άψογη φιλοξενία και της εύχονται καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα.

Στα πλαίσια που ορίζει πάντα η ευγενής άμιλλα, η ομάδα μας θα υποδεχθεί το Σάββατο (12/8) στο γήπεδο των Καθιανών και ώρα 18:00, σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα, την ομάδα Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ. Μια ομάδα με παραστάσεις από την περσινή συμμετοχή της στην Γ' Εθνική και που φέτος, όπως έχει δηλώσει, θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Α' Κατηγορία Χανίων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου