Νέος Σαμψών: "Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι"

Νέος Σαμψών: "Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι"
Την χοροεσπερίδα του διοργάνωσε την περασμένη Τρίτη ο Α.Σ. Νέος Σαμψών Στύλου, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Νέου Σαμψών νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωση της ομάδας μας την Τρίτη 1 Αυγούστου στον Στύλο. Πραγματικά η παρουσία σας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αυτό μας γέμισε μεγάλη χαρά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά, στον Δήμο Αποκορώνου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Στύλου, Ζουλάκη Νικηφόρο και στους πολιτιστικούς συλλόγους Νέου Χωριού και Καλυβών.

Ευχαριστούμε επίσης τις επιχειρήσεις για τα δώρα που μας πρόσφεραν για την λαχειοφόρο αγορά, όλους τους χορηγούς της βραδιάς και φυσικά τον Μανώλη Κονταρό, τον Νίκο Ζωιδάκη και τους μουσικούς τους για την υπέροχη μουσική βραδιά. Ζητάμε συγνώμη εκ των προτέρων και σας υποσχόμαστε του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου