Λεμονής: "Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Κισσαμικό"

Λεμονής: "Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Κισσαμικό"
Ένα από τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα του Κισσαμικού, ο Δαμιανός Γκίνη, παρουσιάζεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Χανιώτικης ΠΑΕ. Διαβάστε τα όσα δήλωσε...

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σου στον Κισσαμικό: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, μια καινούρια ομάδα, με φιλοδοξίες και κίνητρα όλοι. Υπάρχει πολλή όρεξη και πιστεύω αυτό θα βγει και στο γήπεδο και θα πάνε όλα καλά και θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία.»

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά; «Είναι πολύ θετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο φαίνονται ότι έχουν πολλή όρεξη για δουλειά και αυτό βγαίνει σιγά - σιγά και στο γήπεδο και δουλεύουμε πολύ καλά και πολύ σωστά. Μας καλωσόρισαν από την αρχή. Είναι πολύ θετικό ότι μετακόμισε η ομάδα στα Χανιά και έγιναν κάποια πράγματα πιο επαγγελματικά, όπως το ότι προπονούμαστε σε γήπεδο με χόρτο. Από τα Χανιά δεν έχουμε δει ακόμα πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω θα περάσουμε πολύ όμορφα.»

Οι προσωπικοί σου στόχοι; «Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Β' Εθνική και για μένα ο στόχος είναι όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και μέσα από αυτήν να μπορέσω κι εγώ να αναδειχθώ και να φτάσουμε όλοι μαζί όσο πιο ψηλά μπορούμε.»

Γνωρίστε τον καλύτερα

Ονοματεπώνυμο: Καλούδης Λεμονής
Ημερομηνία γέννησης: 11 Νοεμβρίου 1995
Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη
Ύψος: 1,75
Βάρος: 69
Πόδι: Δεξί
Αγαπημένο νούμερο: 8
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Αρτούρο Βιντάλ
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπιτς Βόλεϊ
Αγαπημένος προορισμός: Χανιά
Το χόμπι του: Σινεμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου