Λεμονής και Σερβιλάκης στον Κισσαμικό

Λεμονής και Σερβιλάκης στον Κισσαμικό
Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του σήμερα ο Κισσαμικός. Πρόκειται για τον Καλούδη Λεμονή και τον Γιώργο Σερβιλάκη. Το βιογραφικό των δύο παικτών σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Χανιώτικης ΠΑΕ:

Καλούδης Λεμονής: Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1995 και από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη, στον οποίο έγινε επαγγελματίας τον Αύγουστο του 2013. Το ντεμπούτο του με τους "κίτρινους" το έκανε στην Γ' Εθνική την σεζόν 2014-2015 μετρώντας συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο 12 συμμετοχές. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην ΑΠΕ Λαγκαδά "καταγράφοντας" 41 συμμετοχές και 1 τέρμα. Είναι μέσος.

Γιώργος Σερβιλάκης: Είναι γεννημένος στις 18 Μαΐου 1997 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία στον Αστέρα Ρεθύμνου. Στην συνέχεια εντάχθηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ρέθυμνο Π.Σ., που ήταν επίσημη Σχολή του Παναθηναϊκού στο Ρέθυμνο. Το 2010 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε μέχρι την Κ20 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016. Είναι αμυντικός (αριστερός μπακ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου