Κιάσσος: "Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ"

Κιάσσος: "Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ"
Πικραμένος από τον τρόπο που έφυγε από τον ΟΦΗ παρουσιάζεται ο Κώστας Κιάσσος. Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής μίλησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sport fm (συγκεκριμένα στην εκπομπή "Transfer Market Live") και είπε τα κάτωθι:

Για την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ: «Σκοπός μου ήταν να τελειώσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Ήθελα να παίξω ένα χρόνο ακόμα, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Όταν έχεις φτάσει 41 χρονών, δεν σε νοιάζει πόσο θα παίξεις ακόμα. Δεν κοιτάζω ότι πέρυσι έπαιξα στο 90% των αγώνων. Δεν προχώρησε το να μείνω, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Δεν υπήρξε καλή συνεννόηση, δεν υπήρξε καλή επαφή, αλλά παρόλα αυτά, δεν έχω ούτε νεύρα, ούτε πρόβλημα με κάποιον. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σέβομαι την απόφαση κάποιου ότι δεν υπολογίζομαι ή ότι δεν του αρέσει να βλέπει τα μούτρα μου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το να κρύβεται κάποιος ή να μην εμφανίζεται. Θεωρώ ότι υπήρξε κοροϊδία προς το μέρος μου και δεν μου άρεσε. Γι’ αυτό το ανακοίνωσα μόνος μου, δεν μου αρέσει εξάλλου να παρακαλάω.»

Για το αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο: «Έχω προτάσεις από Β' και Γ' Εθνική, αλλά θέλω να σκεφτώ τι θα κάνω. Σκοπός μου ήταν να σταματήσω στον ΟΦΗ. Ήρθα στην ομάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, αλλά δεν μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία από κάποιους. Δεν θα μάθω ποτέ το γιατί, αλλά καμιά φορά η ζωή είναι σκληρή.»

Για τα πράγματα που κρατάει από τα χρόνια του στον ΟΦΗ: «Αυτό που μπορώ να κρατήσω είναι σίγουρα ο κόσμος, η ομάδα που μου έδωσε τις μεγαλύτερες χαρές, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα και με βοήθησαν να γίνω αναγνωρίσιμος. Όσα και να πω γι’ αυτή την ομάδα είναι λίγα. Όλα αυτά θα μείνουν χαραγμένα μέσα μου και τον κόσμο δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Το ποδόσφαιρο έχει πολλά καλά και πολλά κακά. Μπορεί να κάνεις πολλούς φίλους, αλλά και να χάσεις άλλους εξαιτίας του.»

Για το μυστικό που του επιτρέπει να παίζει ακόμα στα 41 του: «Έχω ξεκουραστεί και νιώθω πολύ καλά για να παίξω έναν ακόμα χρόνο ποδόσφαιρο. Αυτό που κάνεις, όταν το κάνεις με τεράστια αγάπη, είσαι τελειομανής. Εγώ είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά