Γρανίτης: "Αθέτηση συμφωνίας από Αστέρα Μανωλιόπουλου"

Γρανίτης: "Αθέτηση συμφωνίας από Αστέρα Μανωλιόπουλου"
Ανακοίνωση με τίτλο "Αθέτηση συμφωνίας από Αστέρα Μανωλιόπουλου με υπεύθυνο τον κύριο Δασκαλάκη Νεκτάριο" εξέδωσε η διοίκηση του Γρανίτη. Διαβάστε την:

«Το Δ.Σ. του Γρανίτη με λύπη του ενημερώνει το φίλαθλο κοινό των Χανίων για την αθέτηση συμφωνίας με την ομάδα του Αστέρα Μανωλιοπούλου και συγκεκριμένα με το μέλος του Δ.Σ., κ. Δασκαλάκη Νεκτάριο. Το καλοκαίρι του 2016 κατά τη μεταγραφική περίοδο η ομάδα του Αστέρα μας ζήτησε τον ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας Χρήστο Λόγκο για έναν χρόνο με τη μορφή άτυπου δανεισμού. Υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων και του ποδοσφαιριστή Λόγκο.

Επειδή στο Σύλλογό μας τα τελευταία χρόνια έχουμε αποφασίσει ότι οποιαδήποτε κίνηση γίνεται θα υπάρχει πάντα ένα συμφωνητικό μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, έτσι και τότε υπεγράφη συμφωνητικό μεταξύ του Δ.Σ του Γρανίτη κ. Μανάκου Χαράλαμπου και του μέλους του Δ.Σ του Αστέρα κ.Δασκαλάκη Νεκτάριου. Και οι δυο εκπροσωπούσαν τα Δ.Σ των Συλλόγων τους. Το συγκεκριμένο συμφωνητικό (φώτο) έλεγε ότι ο Αστέρας Μανωλιοπούλου είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το δελτίο του ποδοσφαιριστή με τη μεταβολή του στον Α.Π.Σ Γρανίτη μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017.

Το δελτίο δεν επεστράφη ποτέ μέχρι σήμερα παρόλο τις συνεχείς ενοχλήσεις του εκπροσώπου του Γρανίτη προς τον κ. Δασκαλάκη Νεκτάριο και όπως μαθαίνουμε ο συγκεκριμένος κύριος έδωσε το δελτίο με τη μεταβολή στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λόγκο και αυτός με τη σειρά του δείχνοντας αχαριστία προς τον Σύλλογο που τον ανέδειξε κατέθεσε την ελευθέρας του στην αρμόδια αρχή της Ε.Π.Σ. Χανίων με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Το Δ.Σ του Γρανίτη τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι σέβεται και κατανοεί τις προσπάθειες όλων των Σωματείων, προσπαθεί να τηρεί οποιαδήποτε συμφωνία που έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές ή ομάδες, αποδέχεται το ευ αγωνίζεστε και ακολουθεί την ιεραρχία για όποια κίνηση κάνει. Ευελπιστούμε ότι και τα υπόλοιπα Σωματεία των τριών κατηγοριών της Ε.Π.Σ. Χανίων κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τη σημερινή μας ανακοίνωση δεν προσπαθούμε να κόψουμε το ποδόσφαιρο στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λόγκο, ούτε θέλουμε να γίνουμε έμποροι ποδοσφαιριστών. Το μόνο που θέλουμε είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναδείχθηκαν από τον Σύλλογό μας, πήραν χρήματα για να αγωνιστούν με τη φανέλα της ομάδας μας σε εποχές που κανένας άλλος ντόπιος ποδοσφαιριστής δεν εισέπραττε το παραμικρό, να σέβονται και να τιμούν τις προσπάθειες αυτών που τον ανέδειξαν και τον στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε σε συνεργασία με τα φιλικά Σωματεία της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Το Δ.Σ. του Γρανίτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά