Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πάγκαλος

Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πάγκαλος
Στην Κύπρο θα βρει η νέα αγωνιστική περίοδο τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή Ντίνο Πάγκαλο. Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ επιστρέφει στο Κυπριακό πρωτάθλημα (Α' κατηγορία) για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού, καθώς αναμένεται αύριο στο νησί της Αφροδίτης για να "κλείσει" και τυπικά το θέμα. Η σχετική ανακοίνωση της Κυπριακής ομάδας:

«Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η διοίκηση της ομάδας μας με στόχο την περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση του οπλοστασίου του Νικόλα Μαρτίδη. Πρώτος στην λίστα ο Ελλαδίτης επιθετικός Κωνσταντίνος Πάγκαλος, ο οποίος φτάνει αύριο στο νησί μας για να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα. Ακολουθεί, ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Carles Coto Pages ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντα σε συμφωνία με την ομάδα μας και μέχρι αύριο αναμένεται να τελειώσει θετικά και αυτή η μεταγραφή. Και το κερασάκι στην τούρτα: Υπάρχουν προχωρημένες επαφές της διοίκησης με έμπειρο Πορτογάλο αμυντικό ο οποίος αγωνίζεται στην Boavista Πορτογαλίας και πολύ σύντομα αναμένεται να κλείσει θετικά και αυτή η περίπτωση.»

Ο Ντίνος Πάγκαλος γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1985 στα Χανιά. Έχει ύψος 1.80 (μέτρα) κι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιωνία Χανίων. Έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, ΑΟ Χανιά, Παναχαϊκή, Ηρακλή Ψαχνών και ΟΦΗ. Πανηγύρισε άνοδο στην super league με τον Πλατανιά και αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Α' κατηγορία Κύπρου και την ΑΕ Ζακακίου, με την οποία είχε 14 συμμετοχές και 8 γκολ. Ακολούθησε ο ΟΦΗ και πλέον ο Άρης Λεμεσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου