Έφυγε από την Παλαιόχωρα ο Τσορμπατζίδης

Έφυγε από την Παλαιόχωρα ο Τσορμπατζίδης
Ίσως αποτελεί ρεκόρ. Αποκτήθηκε από την Παλαιόχωρα προ ημερών, ξεκίνησε προετοιμασία με την πρωταθλήτρια Χανίων, αλλά επέστρεψε στην προηγούμενη (και νυν) ομάδα του. Ο λόγος για τον Σταύρο Τσορμπατζίδη, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από το Λουτράκι:

«Ο Α.Ο. Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Τσορμπατζίδη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο 26χρονος (γενν. 18/8/1991) ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες του Π.Α.Ο και του Πανθρακικού, ενώ έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στη Ζάκυνθο, στον Π.Α.Σ Κόρινθος και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Βορειοελλαδίτης αμυντικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από μια σύντομη θητεία στις μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας με τη φανέλα της FSV Duisburg. Ένας τραυματισμός (κάταγμα) στο χέρι τον ανάγκασε να λείψει από τα τελευταία της σεζόν, αλλά δεν τον εμπόδισε να εξελιχθεί σε ηγέτη της αμυντικής γραμμής των οράνιε και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 10 συμμ./2 γκολ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου