Τσάκωνας: "Είμαι απογοητευμένος"

Τσάκωνας: "Είμαι απογοητευμένος"
Ο αθλητής του Γ.Σ. "Ελευθέριος Βενιζέλος" Λυκούργος Τσάκωνας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παρουσία του στο Λονδίνο, όπως την είχε προγραμματίσει. Ο κορυφαίος Έλληνας 200άρης (κι ένας από τους καλύτερους της Ευρώπης) έμεινε έκτος στην τρίτη προκριματική σειρά των 200 μέτρων με 20.73 (0,3), επίδοση μακριά από τις δυνατότητες του. Στην τρίτη του παρουσία σε ημιτελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κατέλαβε την 21η θέση στο σύνολο.

Την καλύτερη επίδοση του ημιτελικού σημείωσε ο Ισάια Γιαάνγκ (ΗΠΑ) με 20.12 και ακολούθησε ο Τζέριμ Ρίτσαρντς (Τρίνιταντ) με 20.14. Ο Ισάακ Μακουάλα (Μποτσουάνα) βγήκε από την καραντίνα και προκειμένου να κερδίσει το δικαίωμα της συμμετοχής στα 200 μέτρα, έτρεξε το απόγευμα μόνος του σε 20.20 και δύο ώρες αργότερα συμμετείχε ως ένατος αθλητής στην πρώτη ημιτελική σειρά όπου ήταν νικητής με 20.14. Κουρασμένος έδειξε ο νικητής των 400 μέτρων Γουέντι Βαν Νίκερκ, που πέρασε με χρόνο (20.28).

«Δε μου λέει κάτι το με ποιους έτρεχα, από τη στιγμή που δεν έκανα αυτό που μπορούσα. Δεν είναι σωστή εικόνα αυτή που δείχνω, είμαι απογοητευμένος. Είναι πολλά αυτά τα οποία μπορεί να μην έτρεξα σήμερα καλά. Ωστόσο η προετοιμασία για το Παγκόσμιο πήγε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Σήμερα δεν λειτούργησα», δήλωσε ο αθλητής του Γ.Σ. "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Φωτογραφία: eurokinissi / Βασίλης Κουτρουμάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά