"Βενιζέλος": Η γιορτή των παιδιών και το ευχαριστήριο

"Βενιζέλος": Η γιορτή των παιδιών
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος" πραγματοποίησε στο Εθνικό στάδιο Χανίων την Δευτέρα 19 Ιουνίου και την Τετάρτη 21 Ιουνίου την γιορτή της ακαδημίας στίβου για τους μικρούς αθλητές του Προνήπιου - Νήπιου της Α', Β', Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου. Οι αγώνες στους οποίους συμμετείχαν πάνω από διακόσιοι αθλητές και αθλήτριες νηπιακής, πρώτης παιδικής και παιδικής ηλικίας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το τμήμα στίβου του Χανιώτικου Συλλόγου ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών για την στήριξη που προσφέρουν στο σύλλογο και οι προπονητές της Ακαδημίας Στίβου Βόλτσης Τάσος, Γεωργαντά Βίκυ, Παπαφυλλιπάκη Σταυρούλα, Νοτάκη Κατερίνα, Ηλιάκη Ειρήνη, Μαρακάκης Μάριος και Αγιανόγλου Κώστας τους ευχαριστούν για την ουσιαστική συνεργασία που είχαν μαζί τους για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά τους που είναι και ο τελικός στόχος.

Ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν ως κριτές στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων και επίσης όλους τους χορηγούς του τμήματος: την COSMOTE, την ΑΝΕΚ που έδωσε όμορφους στυλούς, χάρακες και όμορφα καπέλα σε όλα τα παιδιά, την ΒΙΟΧΥΜ που δρόσισε τους μικρούς αθλητές και ιδιαίτερα το ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ στην Λεωφόρο Μουρνιών 56 και το Κτηνιατρείο - DOG SPA στην οδό Ακρωτηρίου 134 που πρόσφεραν τα μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά.

Οι εγγραφές για την νέα περίοδο θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου με έναρξη των μαθημάτων την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και την Δευτέρα 2 Ωκτωβρίου, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης και στο Αθλητικό κέντρο της Αμπεριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου