Κισσαμικός: Συνεχίζουν οι Λαζαρίδης - Νικόλτσης

Κισσαμικός: Συνεχίζει ο Λαζαρίδης
Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας Γιώργο Λαζαρίδη και με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικόλτση. Ο Λαζαρίδης φορά την φανέλα του Κισσαμικού τα τελευταία 3,5 χρόνια, ενώ ο Νικόλτσης αγωνίστηκε στην Χανιώτικη ομάδα το 2ο μισό της σεζόν 2016-2017 έχοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ.

Παράλληλα μετά την ενημέρωση της ΕΙΜ/ΕΠΟ για δυνατότητα παραμονής των ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους έληγαν στις 30 Ιουνίου 2017 η Χανιώτικη ομάδα ενεργοποίησε την συνεργασία της με τον Αλέξη Σελινιωτάκη, ο οποίος συνεχίζει για 4η σεζόν.

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

Γιώργος Λαζαρίδης: «Γίνεται μία νέα αρχή στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για άλλη μία χρονιά. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα.»

Γιώργος Νικόλτσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω και τη νέα χρονιά στην οικογένεια του Κισσαμικού και νιώθω μεγαλύτερη υπευθυνότητα λόγω της εμπιστοσύνης που δείχνει σε μένα τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω. Η νέα χρονιά βρίσκει την ομάδα ανανεωμένη σε πολλά επίπεδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσωπικά θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει κάθε στόχο που θα θέσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου