Αποστολίδης: "Τα Χανιά είναι μια πανέμορφη πόλη"

Αποστολίδης: "Τα Χανιά είναι μια πανέμορφη πόλη"
Ο Γιώργος Αποστολίδης είναι ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Κισσαμικού. Στο Καρπενήσι όπου βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Χανιώτικης ομάδας, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, "ανοίγει τα χαρτιά του" στην επίσημη ιστοσελίδα της Χανιώτικης ΠΑΕ...

Ένα σχόλιο για την μεταγραφή σου στον Κισσαμικό: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Κισσαμικού. Θέλω να συμβάλω κι εγώ από τη μεριά μου μέσα από την προσπάθεια ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.»

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά; «Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα είναι πάρα πολύ θετικές. Σαν μία πρώτη εντύπωση για μένα είναι ότι ανήκω σε μια ομάδα οργανωμένη και σοβαρή και αυτό με κάνει να νιώθω πιο άνετα ώστε να μπορέσω να δουλέψω σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα Χανιά είναι μια πανέμορφη πόλη και οι συνθήκες είναι τέτοιες που σου δίνεται την ευκαιρία και να έχεις μια καλή ζωή και να μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις.»

Έχεις μια εμπειρία από την Football League, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα τι πρωτάθλημα πιστεύεις ότι θα είναι το φετινό; «Όσον αφορά εμάς μπορεί να μην έχουμε πάρει την άδεια αλλά είναι φανερό ότι υπάρχουν φερέλπιδα παιδιά που κάνουν την ομάδα ανταγωνιστική και είναι σημαντικό να υπάρχει ανταγωνιστικό επίπεδο. Μετά από πολλά χρόνια συγκεντρώνονται πολλές ιστορικές ομάδες μαζί, πράγμα που κάνει το πρωτάθλημα να φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Σίγουρα η Football League δεν είναι του επιπέδου που θα περιμέναμε σαν επαγγελματική κατηγορία, αλλά θα υπάρξουν ομάδες που θα ομορφύνουν το πρωτάθλημα και θα το κάνουν πιο ελκυστικό.»

Οι προσωπικοί σου στόχοι; «Πάνω απ’ όλα να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και μέσα από το σύνολο να πραγματοποιήσω κι εγώ τους προσωπικούς μου στόχους και να βοηθηθώ μέσα από την ομάδα για το κάτι παραπάνω και το κάτι καλύτερο.»

Γνωρίστε τον καλύτερα

Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Αποστολίδης
Ημερομηνία γέννησης: 22 Ιουνίου 1995
Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη
Ύψος: 1,71
Βάρος: 64
Πόδι: Αριστερό
Αγαπημένο νούμερο: 10
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Ροναλντίνιο
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Πινγκ Πονγκ
Αγαπημένος προορισμός: Χαλκιδική
Το χόμπι του: Σκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου