ΑΟΚ Χανιά: Άρχισε η προετοιμασία για την Γ' Εθνική

ΑΟΚ Χανιά: Άρχισε η προετοιμασία για την Γ' Εθνική
Η ανδρική ομάδα του ΑΟΚ Χανιά ξεκίνησε προετοιμασία για το φετινό "ταξίδι" στην Γ' Εθνική κατηγορία basket. Η Χανιώτικη ομάδα θα επιδιώξει στην παρθενική της εμφάνιση σε Εθνική κατηγορία να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Το πρώτο ραντεβού παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/08) στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού.

Νέα "πρόσωπα" για τον ΑΟΚ Χανιά οι Μπαγάκης, Κοντογιάννης, Υφαντόπουλος, Αλεξίου, Χολέβας, Κολαρετάκης και Σειραδάκης. Μαζί τους οι "παλιοί" Σαράντης, Πούρος, Γκιούλης, Παπαδάκης. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Νίκος Βλαχάκης, ο οποίος -λόγω φοιτητικών σπουδών- θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Κρήτης.

Δεν έλειψαν οι -δικαιολογημένες- απουσίες από την πρώτη προπόνηση. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Διαμαντόπουλος και Αράπης θα έρθουν την Παρασκευή (25/08) στα Χανιά, ο Σκαμνάκης που εμφανίστηκε με πολιτική περιβολή θα απουσιάσει από τις πρώτες προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ απόντες για επαγγελματικούς λόγους ήταν και οι Αδοντάκης και Λιονάκης.

Νέο πρόσωπο για την Χανιώτικη ομάδα και ο Γιάννης Σκαραντωνάκης που θα αποτελέσει τον γενικό αρχηγό του συλλόγου σε όλα τα τμήματα. Προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Ροδάς και βοηθοί του οι Ηλίας Κατσιάνος - Μάριος Μαρακάκης.

Στην πρώτη προπόνηση την διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μιχάλης Ξυλάκης και τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Παπαδάκης, Πέτρος Τσαμπάς, Κώστας Ζουριδάκης, Αλίνα Κουλιεράκη και Κώστας Ξυφτιλής. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, διοικούντες και τεχνική ηγεσία μίλησαν στους παίκτες τονίζοντας ότι είναι δίπλα τους σε ότι αφορά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου