"Άνοιξαν" οι εγγραφές για την 12η ανάβαση Ομαλού

"Άνοιξαν" οι εγγραφές για την 12η ανάβαση Ομαλού
Άνοιξαν σήμερα οι συμμετοχές για την 12η πρωταθληματική Seajets Ανάβαση Ομαλού που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου. Για να θεωρηθεί μια συμμετοχή έγκυρη πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στο ΣΔΔΑ (Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων) μέσω του ηλεκτρονικό site της ΟΜΑΕ. Κατά την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ θα πληρωθούν άμεσα τα 80€ της ασφάλισης προς την ΟΜΑΕ και το υπόλοιπο του παραβόλου(150€ έως 1600cc & 180€ 1600cc & άνω) θα πληρωθεί στο σωματείο.

Η λήξη των συμμετοχών είναι την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017. Η εκκίνηση του αγώνα βρίσκεται στο χωριό Φουρνές, το οποίο απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα νότια του λιμένα Σούδας και 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΑΛΑ Χανίων εξασφάλισε στις συμμετοχές ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ τις κάτωθι παροχές:

➤ Δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού αυτοκινήτου προς και από Χανιά προσφορά της Λέσχης.

➤ 50% έκπτωση με τα πλοία της ΑΝΕΚ Lines & Blue Star Ferries από και προς Χανιά, στα αυτοκίνητα, τα φορτηγά Service ή τα αυτοκίνητα συνοδείας, στους μηχανικούς και ΟΛΟΥΣ τους συνοδούς των συμμετεχόντων.

➤ Επίσης υπάρχει πριμ εκκινήσεως 30€ στα Κρητικά πληρώματα εκτός του νομού Χανίων.

Σχετικά με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ισχύει η έκπτωση 50% για όποια θέση επιθυμεί ο κάθε συμμετέχων (κατάστρωμα, αριθμημένη θέση, κρεβάτι ή καμπίνα). Ωστόσο, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες για οποιαδήποτε πληροφορία ή κράτηση, σχετικά με τα εισιτήρια, να απευθύνονται ΜΟΝΟ στο τηλέφωνο 6947 442964 (κ. Ελένη) κι όχι στα γραφεία της ΑΝΕΚ Lines.

Επίσης η Α.Λ.Α. Χανίων για τις ανάγκες της 12ης Ανάβασης Ομαλού έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του νομού Χανίων για τους αγωνιζόμενους εκτός Χανίων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της ΑΛΑ Χανίων 28210 74896 και 28210 86756.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου