Τουλουπάκης: "Ο Κισσαμικός θα πετύχει τον στόχο του"

Τουλουπάκης: "Ο Κισσαμικός θα πετύχει τον στόχο του"
Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων (team manager) ο Γιώργος Τουλουπάκης αναφέρει τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Κισσαμικός: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τη Διοίκηση της ομάδας μας για την πρότασή της να αναλάβω μία τόσο σημαντική θέση. Είναι κάτι καινούργιο για εμένα, όμως μέσα από αυτό θέλω και εγώ να βοηθήσω στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Είμαι πολύ χαρούμενους που θα βρίσκομαι για ακόμα έναν χρόνο στην οικογένεια του Κισσαμικού και είμαι σίγουρος ότι και τη φετινή χρονιά με την καλή συνεργασία διοίκησης - προπονητών και ποδοσφαιριστών η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής, νεανικής ομάδας που θα αποδίδει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις σε συνεργασία με τον προπονητή ώστε να δημιουργηθεί το φετινό ρόστερ και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών. Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού μας να στηρίξει την προσπάθεια αυτή και να σταθεί δίπλα στην ομάδα όπως πραγματικά της αξίζει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου