Super League: Η μπάλα του νέου πρωταθλήματος

Super League: Η μπάλα του νέου πρωταθλήματος
Στην κλήρωση του πρωταθλήματος έκανε την εμφάνισή της η Adidas Krasava, η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η adidas Krasava χρησιμοποιήθηκε στα γήπεδα της Ρωσίας στο πλαίσιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Το σχέδιο της μπάλας περιλαμβάνει έντονα κατακόκκινα μοτίβα που "διατρέχουν" ακανόνιστες γραμμές και παραπέμπει στο ρουμπίνι της Ρωσίας και την αξία του παιχνιδιού. Το όνομα της μπάλας, "Krasava", είναι μία λέξη διαδεδομένη στην Ρωσία, και την χρησιμοποιούν οι φίλαθλοι για να περιγράψουν μία όμορφη ενέργεια, αλλά και να χαρακτηρίσουν μία ομάδα όταν αυτή παίζει με δημιουργικότητα και ταλέντο.

Η Krasava ενσωματώνει τον ίδιο κορυφαίο και καινοτόμο σχεδιασμό με τις Beau Jeu και Fracas, τις μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν στο UEFA Euro 2016. Προσφέρει μια επιφάνεια κορυφαίας ποιότητας, ενισχυμένη πρόσφυση και καλύτερη ορατότητα ενώ βρίσκεται στον αέρα. Η νέα μπάλα είναι διαθέσιμη προς πώληση και στην Ελλάδα σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου