Στον Εθνικό ο Νίκος Κατσικοκέρης

Στον Εθνικό ο Νίκος Κατσικοκέρης
Εκτός Κρήτης θα βρει η νέα αγωνιστική περίοδος τον Νίκο Κατσικοκέρη. Ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε στον Εθνικό. Ο Κατσικοκέρης έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα τριών Κρητικών ομάδων: των Πλατανιά, Εργοτέλη και Ερμή Ζωνιανών. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Εθνικός ανακοινώνει την συμφωνία του,και καλωσορίζει τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου με 18 τέρματα στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής Νίκο Κατσικοκέρη. Ο 29χρονος (19/06/1988) με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία κεντρικός επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων σε Παναιτωλικό, Πλατανιά, Εργοτέλη το 2001 στην Α' Εθνική, στην ΑΕΚ το 2012, στον Πανθρακικό το 2013, αλλά και στον Ερμή Ζωνιανών (2ος σκόρερ με 16 τέρματα) την περίοδο 2015-2016.»

O Κατσικοκέρης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Εθνικού στην επίσημη ιστοσελίδα της Πειραιώτικης ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Εθνικός οι άνθρωποι του οποίου με προσέγγισαν από την πρώτη στιγμή με τον καλύτερο τρόπο και με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους, θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου