Πλατανιάς: "Όλοι μαζί, πιο δυνατοί"

Πλατανιάς: "Όλοι μαζί, πιο δυνατοί"
Με σλόγκαν "όλοι μαζί, πιο δυνατοί" ο Πλατανιάς ζητά την στήριξη του Χανιώτικου φίλαθλου κοινού και για την καινούρια αγωνιστική περίοδο. Το κάλεσμα της μοναδικής Κρητικής ομάδας στην super league με αφορμή την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2017-18:

«Το ταξίδι συνεχίζεται… H ΠAE Πλατανιάς Χανίων δίνει το παρών για 6η συνεχή σεζόν στα γήπεδα της Super League και ανακοινώνει τη διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2017-18. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, η Διοίκηση της, οι παίκτες της και το τεχνικό επιτελείο της, σας καλούν όλους να στηρίξετε και φέτος -περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια- την προσπάθεια τους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα της περιόδου, κλείνοντας με μια Κάρτα Διαρκείας, θέση στο γήπεδο Περιβολίων.

Θέλουμε την μαζική σας στήριξη, καθώς μαζί με εσάς, μας αρέσει να κοιτάμε ψηλά. Η ανταμοιβή μας, δεν είναι άλλη από την στήριξη κάθε Πλατανιανού, κάθε Χανιώτη, κάθε Κρητικού φιλάθλου, στην ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια στη Super League, κάνει με το ήθος της, την ποιότητά της και την ανεξαρτησία της, περήφανους εσάς, τον τόπο μας, αλλά και την Κρήτη ολάκερη, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι η μοναδική εκπρόσωπος του νησιού στη μεγάλη κατηγορία.

Με την δική σας βοήθεια θέλουμε να δείξουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι μπορούμε, να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, χωρίς την προστασία και την κηδεμονία κανενός. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, είναι η ομάδα σας και όλοι έχουμε υποχρέωση να την στηρίξουμε και να την υποστηρίξουμε, για να συνεχίσουμε να την χαιρόμαστε για πολλά ακόμα χρόνια στην Super League. Χωρίς εξαρτήσεις. Ελεύθερα και ασυμβίβαστα Αντίθετα, όλους εκείνους που έχουν άλλα… σχέδια και δεν μοιράζονται τα ίδια όνειρα και τις ίδιες φιλοδοξίες για τον Πλατανιά μας, δεν τους χρειαζόμαστε και δεν τους θέλουμε στο πλευρό μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών, κάνει φέτος την υπέρβαση στην μείωση της τιμής των Καρτών Διαρκείας, που φτάνει έως και το 33%. Για να είναι Περιβόλια γεμάτα, σε κάθε αγώνα. Δεν θα κάνει όμως το ίδιο με τα μεμονωμένα εισιτήρια των αγώνων. Γιατί σας θέλει δίπλα της και στα δύσκολα και στα εύκολα και όχι ευκαιριακά σε ένα ή δύο ματς. Γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου