Πλατανιάς: Εισιτήρια διαρκείας 2017-18

Πλατανιάς: Εισιτήρια διαρκείας 2017-18
Ο Πλατανιάς θα δώσει το παρόν για 6η συνεχή αγωνιστική περίοδο στα γήπεδα της Super League και ανακοίνωσε την διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2017-18. Η Χανιώτικη ομάδα κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών, κάνει φέτος την υπέρβαση στην μείωση της τιμής των Καρτών Διαρκείας, που φτάνει έως και το 33%. Δεν θα κάνει όμως το ίδιο με τα μεμονωμένα εισιτήρια των αγώνων.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ

Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας ξεκίνησε χθες (06/07/2017) με τους περσινούς κατόχους να έχουν προτεραιότητα για δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τις 22/07/2017. Από τις 23/07 κάρτες διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται όλοι ανεξαιρέτως οι φίλαθλοι. Διευκρινίζεται ότι οι νέοι κάτοχοι έχουν δικαίωμα προκράτησης και θα εξυπηρετηθούν κατά σειρά προτεραιότητας. Αναλυτικότερα, οι τιμές των νέων καρτών διαρκείας, ανά θύρα, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ VIP

– Στην Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται στα 500 ευρώ (μείωση 16%).

ΘΥΡΕΣ 1 & 2

– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β) και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας κοστίζει 150 ευρώ (μείωση 25%)

– Από φέτος ισχύει οικογενειακή κάρτα και στις Θύρες 1Β & 2Β. Η τιμή για έναν γονέα και ένα παιδί ανέρχεται στα 180 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) των Θυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται στα 240 ευρώ (μείωση 15%).

ΘΥΡΑ 3

– Στην Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 80 ευρώ (μείωση 33%).

– Παράλληλα, η ΠΑΕ Πλατανιάς δίνει την δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους και φοιτητές να αποκτήσουν Κάρτα Διαρκείας στη Θύρα 3 καταβάλλοντας μόλις 60 ευρώ για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας, της κάρτας πολύτεκνου, αλλά και του φοιτητικού πάσου, όχι μόνο για την αγορά της Κάρτας Διαρκείας, αλλά και για την είσοδο τους στους αγώνες.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με Κάρτα Διαρκείας συνολικού κόστους 100 ευρώ (μείωση 33%). Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για παλιούς κατόχους: Είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και η κάρτα διαρκείας της σεζόν 2016-2017.

Για νέους κατόχους: Αστυνομική ταυτότητα και σε έντυπη επίσημη μορφή τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

– Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέχρι 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

– Με μετρητά: 50% προκαταβολή και αποπληρωμή με την παραλαβή της Κάρτας Διαρκείας.

– Μέσω της ιστοσελίδας viva.gr.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

– Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

– Στα Χανιά, από το κατάστημα "Σταύρος Σπορ" (Δημοκρατίας 57), τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων γνωστοποίησε τις τιμές εισιτηρίων που θα ισχύσουν στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, σε όλη την διάρκεια της σεζόν 2017-18.

Α' κατηγορία*
VIP: 70 ευρώ
Θύρες 1-2: 40 ευρώ
Θύρα 3: 30 ευρώ

Β' κατηγορία**
VIP: 50 ευρώ
Θύρες 1-2: 30 ευρώ
Θύρα 3: 20 ευρώ

* Α' κατηγορία: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ

** Β' κατηγορία: όλες οι υπόλοιπες ομάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά