Παράσχος: "Θέλουμε έναν επιθετικό κι έναν χαφ"

Παράσχος: "Θέλουμε έναν επιθετικό κι έναν χαφ"
Δύο ακόμη μεταγραφές περιμένει ο προπονητής του Πλατανια, Γιώργος Παράσχος. Έναν επιθετικό (πιθανότατα ακραίο) κι έναν κεντρικό ποδοσφαιριστή. Διαβάστε τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού μετά τον αγιασμό της Χανιώτικης ομάδας:

«Καλή χρονιά να έχουμε και καλή συνεργασία με όλους. Πιστεύω ότι το 80% του ρόστερ έχει καλυφθεί και αυτό είναι ευχάριστο για μένα. Αυτή την εβδομάδα κάναμε μεγάλη προσπάθεια να κλείσουν οι μεταγραφές και να έρθουν όλα τα παιδιά. Θέλαμε ένα ρόστερ 25-26 παικτών μαζί με τους τερματοφύλακες, το κατορθώσαμε και πλέον θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο άνετα και να δώσουμε σε όλα τα παιδιά παιχνίδια στα πόδια τους και να τους δούμε καλύτερα.

Φέτος θα έχουμε μια αρκετά δύσκολη χρονιά και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια και από μας το προπονητικό τιμ και τα παιδιά. Ιδιαίτερα οι νέοι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είμαστε έτοιμοι την 1η αγωνιστική. Δυστυχώς ο κορμός έφυγε όλος και για αυτό λέω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από όλους. Τα πρώτα δείγματα από θέμα δουλειάς και διάθεσης είναι θετικά και αυτό με ευχαριστεί. Είναι και καλοί επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες.

Χρειαζόμαστε ακόμα έναν ακόμα επιθετικό, ίσως ακραίο και έναν ακόμα παίκτη στα χαφ και θα είμαστε πλήρεις. Η τακτική η δικιά μου είναι να έχουμε περισσότερους Έλληνες, προσπαθήσαμε αλλά δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις. Αν και ήταν λίγοι καθώς σε κάποιες θέσεις δεν βρήκαμε. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού μας δεν θα αλλάξει. Θέλουμε να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν θα παίξουμε παθητικά, αυτό είναι σίγουρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου