Ο Μανώλης Σκύβαλος στην Κ20 του Πλατανιά

Ο Μανώλης Σκύβαλος στην Κ20 του Πλατανιά
Την θέση του τεχνικού της ομάδας υποδομής Κ20 του Πλατανιά κατέχει από σήμερα ο Μάνος Σκύβαλος. Η θέση είχε "χηρεύσει" λόγω της προαγωγής του Νίκου Μαναρώλη στο τεχνικό team της πρώτης ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ο κ. Μάνος Σκύβαλος είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας Κ20 του Πλατανιά. Ο κ. Σκύβαλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A' και έχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες του Ο.Φ. Ιεράπετρας, στον Α.Ο. Αγίου Νικολάου και στον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, στον ΟΦ Ιεράπετρας, στον Αγιο Νικόλαο, στον Πιερικό, στον Εθνικό Αστέρα, στον Αχαρναϊκό, στον Εθνικό Πειραιά, στον Αίαντα Σαλαμίνας, καθώς και στην Κύπρο, στην Αγία Νάπα και στον Ονήσιλο.

Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Γιάννης Λιουδάκης (Γυμναστής Ακαδημιών) και ο κ. Κώστας Γκολέμης (Προπονητής Τερματοφυλάκων). Η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 7μ.μ., στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν και καλή επιτυχία στις ομάδες υποδομής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου