ΝΟ Χανίων: Πρώτος "τελικός" με Απόλλωνα

ΝΟ Χανίων: Πρώτος "τελικός" με Απόλλωνα
Τις πιθανότητες που έχει για άνοδο στην Α1 κατηγορία πόλο θα διεκδικήσει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων παίζοντας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η σειρά των τελικών ξεκινά αύριο - Κυριακή με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Κολυμβητήριο Λαιμού στις έξι και μισή το απόγευμα το απόγευμα (09/07, 18:30).

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχει μειονέκτημα έδρας, καθώς εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι (ο νικητής κρίνεται στις 2 νίκες), αυτό θα γίνει και πάλι στην Αθήνα. Ουσιαστικά, ο Απόλλων Σμύρνης είναι το φαβορί για την άνοδο, αλλά ο ΝΟΧ θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό, ενόψει και του 2ου αγώνα που θα ακολουθήσει την προσεχή Τετάρτη (12/07) στα Χανιά.

Η αποστολή του ΝΟΧ: Λεβεντάκης, Κατσουλάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Παπαδόπουλος, Παπαμανωλιουδάκης, Μητράκης, Μυγιάκης και Βολτυράκης. Ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος αφορά το ζευγάρι Νηρέας Γέρακα - ΟΦΗ, με το πρώτο παιχνίδι να πραγματοποιείται επίσης την Κυριακή (09/07, 18:00) στο κολυμβητήριο Γέρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου