Μαθιουλάκης: "Μία - δυο προσθήκες ακόμα"

Μαθιουλάκης: "Μία - δυο προσθήκες ακόμα"
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η Χανιώτικη ομάδα θα έχει καλή πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο όπως επεσήμανε θα είναι πιο δύσκολο από το περυσινό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα επίσημα ξεκινά η νέα χρονιά. Ελπίζω αγωνιστικά -γενικώς- να πάει καλύτερα από πέρυσι. Να μην έχουμε αναβολές και τα παιχνίδια να γίνονται στην ώρα τους. Όσον αφορά στον Πλατανιά, κάνουμε μια νέα αρχή από φέτος, με ό,τι έχει προηγηθεί. Είχαμε πολλά συμβόλαιο που έληγαν, και έτσι έγινε μια ριζική ανακαίνιση στην ομάδα. Το μπαλάκι είναι τώρα στον κ. Παράσχο, αυτούς τους καινούργιους παίκτες, που πιστεύω ότι είναι καλοί παίκτες, να τους μοντάρει και να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα είναι καλύτερο από το περυσινό. Με αυτή τη φιλοδοξία ξεκινάμε.

Έχουμε πάρει δέκα παίκτες, πιθανόν να γίνουν μια - δυο προσθήκες ακόμα. Ευτυχώς οι μεταγραφές έγιναν πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Βουλγαρία και το 95% του ρόστερ είναι έτοιμο. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου. Όχι για να πληρώσει, αλλά για να γεμίσει το γήπεδο. Έχουμε ένα γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει 3.500 με 4.000 άτομα, πρέπει να είναι γεμάτο σε όλους τους αγώνες. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Κρήτη που παίζουμε στην Super League, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχει φιλοδοξίες.

Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε πάρει καλή θέση στο πρωτάθλημα και ελπίζω ότι φέτος θα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Για όλα αυτά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι είναι δυνατόν. Ρίξαμε τις τιμές στα διαρκείας και ο μέσος όρος είναι 10 ευρώ ο αγώνας. Όλα θα πάνε καλά. Ως πρόεδρος όλες οι χρονιές ήταν δύσκολες για μένα. Φέτος θα είναι ιδιαίτερη σεζόν. Πιστεύω ότι τελικά την Τετάρτη η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα κάνει λόγο για 14 ομάδες. Άρα λοιπόν κινδυνεύουν περισσότερες και ο ανταγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι έχουμε καλή ομάδα και θα τα πάμε καλά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου