Κόνιαρης: "Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας"

Κόνιαρης: "Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας"
Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων η συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί από αύριο (15/07) ως τις 23 Ιουλίου στην Κρήτη. Ο Χανιώτης γκαρντ του ΠΑΟΚ και στέλεχος της Εθνικής Νέων, Αντώνης Κόνιαρης είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα Χανιά. Πέρσι ήμασταν στην Β' Κατηγορία και καταφέραμε να ανεβούμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας. Μας στήριξαν όλοι, δεν έχουμε κανένα παράπονο κι όλα έχουν κυλήσει ομαλά. Θα δώσουμε το 100% και παραπάνω για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω πως ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο, υπήρχε κόσμος και στα φιλικά. Εύχομαι να παίξουμε ωραίο μπάσκετ.

Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, είμαστε δεμένοι και ακόμη και στις κακές μας μέρες θα παίζουμε πάντα ομαδικά και ο ένας για τον άλλο. Επιτυχία για μας θα είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να έχουμε αυτό το δέσιμο. Φυσικά θα θέλαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας. Εγώ προσωπικά δούλευα σκληρά καθημερινά, αυτό μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε παιδί στα Χανιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου