Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές ο Θησέας

Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές ο Θησέας
Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε σήμερα ο Θησέας. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Κώστα Ανδρεαδάκη (δανεικός από τον Απόλλων Αγίου Ιωάννου), τον Μιχάλη Σκευοφύλαξ που έπαιζε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας και τον Γιώργο Ζαχαριουδάκη από την Ήφαιστο. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας των Περιβολίων:

«Η ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφική της ενίσχυση με τον 17χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα Ανδρεαδάκη Κώστα με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλων Αγ. Ιωάννη. Επίσης την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού Ζαχαριουδάκη Γιώργου από τον Ήφαιστο και του 23χρονου μέσου Σκευοφύλαξ Μιχάλη από την ΑΠ Σούδας. Παιδιά σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη για την νέα χρονιά.

Τέλος σε μία σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας μας προχώρησε το ΔΣ του ΑΟ Περιβολίων. Καλωσορίζουμε τον Περιβολιανό (και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Θησέα) Κελάκη Δημήτριο, ο οποίος μετά και την έγκριση του τεχνικού διευθυντή Ανδρεαδάκη Βαγγέλη θα πλαισιώσει τους Λάκκα Σταύρο και Βουρδουμπά Νίκο για την καινούρια σεζόν.

Ο Δημήτρης είναι κάτοχος πιστοποίησης UEFA C. Οι ανάγκες της ακαδημίας μας αυξάνονται και με γνώμονα το καλό των παιδιών η ακαδημίας μας ενισχύεται με εξειδικευμένους προπονητές, οι οποίοι σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, την διοίκηση και τους γονείς θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους μικρούς αθλητές όραμα, αρχές και αξίες. Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου