Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά
Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε σήμερα - Τετάρτη (28/06) για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά με την πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Αρχικά ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος, καλωσόρισε έναν - έναν τους παίκτες, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στην συνέχεια τους ανέλυσε το πλάνο των επόμενων ημερών, μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για το Πράβετς, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς και σειρά φιλικών αγώνων.

Ο Παράσχος ζήτησε από όλους σκληρή δουλειά, ώστε ο Πλατανιάς να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που θα θέσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο. Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας, περιλάμβανε για λίγα λεπτά χαλαρό τρέξιμο και στην συνέχεια ασκήσεις με μπάλα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε επίσης με χαλαρό τρέξιμο με τους παίκτες χωρισμένους ανά ομάδες.

Τις δύο επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, θα χωριστούν σε γκρουπ, προκειμένου να περάσουν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από την προσεχή Δευτέρα οι προπονήσεις θα είναι διπλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου