Πόλο: Ένα βήμα πριν την επιστροφή στην Α1 ο ΝΟΧ

Το πρωί της Κυριακής θα κριθεί η άνοδος στην Α1 του ΝΟ Χανίων κόντρα στον Νηρέα Γέρακα
Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου και η άνοδος για την Α1 εθνική κατηγορία ανάμεσα σε Ναυτικό Όμιλο Χανίων και Νηρέα Γέρακα.

Οι πολίστες του Ηλία Μαχαίρα πραγματοποίησαν επίδειξη δύναμης, καταφέρνοντας να επικρατήσουν με σκορ 10-3 της Ηλιούπολης, στον αγώνα που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Έτσι, ο ΝΟΧ έχει την δυνατότητα ακόμα και με ισοπαλία το πρωί της Κυριακής να εξασφαλίσει την πρωτιά και να βρεθεί "αγκαλιά" με την επιστροφή του μετά από αρκετά χρόνια στην Α1.

Το παιχνίδι με την Ηλιούπολη εξελίχθηκε με τον ΝΟΧ να δέχεται μία πίεση από τους τυπικά γηπεδούχους μονάχα στο πρώτο οκτάλεπτο, ωστόσο στην συνέχεια κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη. Σπουδαίο ματς από τον Αντώνη Χαριτάκη που σημείωσε 4 γκολ.

Αναμέτρηση: Ν.Ο. Χανίων - Ηλιούπολη 10-3
Τα 8λεπτα: 3-2, 3-0, 2-1, 2-0

ΝΟΧ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Τσιστράκης, Κατσουλάκης, Αποστολάκης 1, Μανιουδάκης 1, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 4, Μπαριωτάκης 2, Βιζυράκης 2, Μαραγκουδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μητράκης, Μυγιάκης, Βολτυράκης.

ΓΣ Ηλιούπολης: Παλληκάρης, Σπυρόπουλος, Κοντονής Δ., Γεωργιάδης, Μπραζιτίκος, Δήμου, Καρμάλης, Βυθούλκας, Κοντονής Αν. 2, Προγάκης, Κολυβάς, Λύκαρης Λ. 1, Σαλτέρης, Κύρκος, Χασάπης.

• Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Νηρέας Γέρακα - ΑΕ Χαϊδαρίου 12-7
Ν.Ο. Χανίων - Ηλιούπολη 10-3

• Η βαθμολογία (2 αγώνες)
1. ΝΟ Χανίων 8
2. Νηρέας Γέρακα 7
3.ΓΣ Ηλιούπολης 2
4. ΑΕ Χαϊδαρίου 0

• Η επόμενη 3η αγωνιστική - Κυριακή (18/06)
10:00 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΕ Χαϊδαρίου
11:00 Ν.Ο. Χανίων - Νηρέας Γέρακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου