Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας J/24 Α' φάση

Ολοκληρώθηκε η 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου J/24
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου J/24, την οποία διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στην Πάτρα.

Το J/24 είναι ένα σκάφος 5 ατόμων με πολλές Ελληνικές διεθνείς διακρίσεις και επιτυχίες. Τα σκάφη κατέφθασαν στην Πάτρα, οδικώς, με τρέιλερ και με την βοήθεια των μέσων και των ανθρώπων του Ο.Λ.ΠΑ. αρματώθηκαν και ελλιμενίστηκαν στο αγκυροβόλιο του Ο.Λ.ΠΑ.

Αγωνιστικά, επικράτησε το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης «ΚΙΚΑ», με 2ο του σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου «J MANIA» και 3ο το σκάφος του Πανεπιστημίου Κρήτης «PHYSALIA PHYSALIS». Στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος συμμετείχαν 50 άτομα σε 9 σκάφη.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων με το Νικόλα τερμάτισε στην 8η θέση με κυβερνήτη τον Μιχάλη Οικονόμου και πλήρωμα τους Ιωάννη Γιακουμιδάκη, Ανδρέα Βερυκάκη, Ιωάννη Μαντωνανάκη και Αντώνη Κοστούρα.

Επόμενο ραντεβού στο Διασυλλογικό J24 στο Ηράκλειο 14 και 15/10/2017 και τελευταίος σταθμός στα Χανιά όπου ολοκληρώνεται το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2017 με την Β' Φάση του Πανελληνίου J24 που θα διοργανώσει ο ΙΟ Χανίων από τις 28 έως τις 30 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου