Κιάσσος: "Θέλω να παίξω μία ακόμη χρονιά"

Οι δηλώσεις του Κώστα Κιάσσου για το μέλλον του
Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής Κώστας Κιάσσος θέλει να παίξει ένα ακόμη χρόνο ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και να... σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ο 42χρονος αμυντικός σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV επανέλαβε ότι η επιθυμία του να αγωνιστεί για έναν ακόμη χρόνο στην Κρητική ομάδα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην φετινή χρονιά του ΟΦΗ.

Για την φετινή χρονιά του ΟΦΗ: "Δε μπορώ να βάλω τη λέξη αποτυχία μπροστά από τον ΟΦΗ. Απλά ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλαμε. Θεωρώ πως κάναμε έναν πολύ καλό β' γύρο, με πολλά διπλά και είχαμε την καλύτερη επίθεση! Επίσης ενώ δε θέλω να κάνω τοποθέτηση για τη διαιτησία, είναι σίγουρο πως αν δεν γίνονταν κάποια λάθη θα είχαμε 6-7 βαθμούς επιπλέον. Όσο για το ότι χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής στην αρχή ο ΟΦΗ, αυτό δεν το δέχομαι. ΟΦΗ είσαι και παίζεις στη Β΄Εθνική. Απλά χρειαζόταν και λίγη τύχη. Ακόμα θεωρώ πως έγιναν λάθη και όσοι είναι στην ομάδα ξέρουν τι λάθη έγιναν..."

Για τον ίδιο: "Θέλω να παίξω άλλη μια χρονιά ακόμα. Έκανα ήδη μια συζήτηση με τον πρόεδρο. Ήταν θετικό το κλίμα αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες για να ξεκαθαρίσει..."

Για το "αντίο" Κώτσιου: "Εμείς μεγαλώσαμε μαζί! Ήταν συγκινητικό αυτό που έγινε. Δε χρειάζεται να πω πολλά. Έκανε μια σημαντική καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ σημαντικό που την έκλεισε στον ΟΦΗ..."

Για την συνέχεια στον ΟΦΗ: "Το τέλειο είναι να έχεις μια ομάδα που να μπορεί να παίρνει έτοιμους παίκτες να κάνουν διαφορά αλλά και να δίνεις παράλληλα βάρος στις ακαδημίες. Αυτό γινόταν επί Γκέραρντ. Αυτό προϋποθέτει και πολλά χρήματα και πολύ καλή οργάνωση! Είναι στοιχεία που θέλει ο Νίκος Παπαδόπουλος και το γνωρίζω καλά!"

Για την κοινωνική του δράση: "Δε χρειάζεται να πω πολλά. Απλά μέσα από την εκπομπή να ζητήσω στήριξη στο παιδικό χωριό της Θεσσαλονίκης που χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση για να μη βγουν κάποια παιδιά στο δρόμο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά